13 / 05 / 2024

Gökhan Baştuğ kentsel dönüşüm

Gökhan Baştuğ kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Jeofizik Mühendisleri Ordu İl Temsilcisi Gökhan Baştuğ: "Kentsel dönüşüm çalışmalarına rant odaklı değil, deprem odaklı bakılmalı" dedi.

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros Market'te Birlikten Berekete kampanyası çerçevesinde yüzleri güldüren dev indirimler açıklandı. Yüzde 35'e varan indirim başladı. Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu!  İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Güngören'de kentsel dönüşüm ile vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacak!

Güngören Belediyesi, ilçe genelinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde anlaşma sağlanan vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacağını açıkladı. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Gökhan Baştuğ kentsel dönüşüm Haberi

Gökhan Baştuğ kentsel dönüşüm

Jeofizik Mühendisleri Ordu İl Temsilcisi Gökhan Baştuğ, Tokat'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin Ordu'ya 115 km uzaklıkta olduğunu belirterek, "Depremin olduğu yerden Ordu, kuş uçuşu 115 km. Aynı fay, Ordu merkeze 70 km, uzaklıktaki Reşadiye-Koyulhisar üzerinden geçmektedir. Depremin, 70 km uzaklıktaki bir noktada, 7-8 büyüklüğünde olması durumunda, Ordu ciddi olarak etkilenebilir" dedi.


Cuma günü merkez üssü Tokat'ın Erbaa ilçesi olan 5.1 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi. Artçı sarsıntıların meydana geldiği illerden bir tanesi olan Ordu'da da sarsıntıların hissedilmesi vatandaşlarda korkuya sebep oldu.


Konuya ilişkin açıklama yapan Jeofizik Mühendisleri Ordu İl Temsilcisi Gökhan Baştuğ, depremin merkez üssünün Ordu'ya 115 km uzaklıkta olduğunu, daha şiddetli sarsıntılar olması durumunda da Ordu ilinin de zarar görebileceğini belirtti. Aynı fay hattı üzerinde oluşabilecek daha yüksek...