04 / 05 / 2024

Gökhan Özoğuz satılık villa

Gökhan Özoğuz satılık villa

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Gökhan-Hakan Özoğuz'dan Bayramiç'e milyonluk yatırım!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'la Bayramiç'te milyonluk iki tarla satın aldı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Gökhan Özoğuz satılık villa Haberi

Gökhan Özoğuz satılık villa

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa sunduğu evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti.

700 bin lira masraf yapmıştı

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre tarihi köşk olarak geçen, Gökhan Özoğuz’un aldığı dönemde 700 bin liraya yenilettiği 5+1 evin fotoğrafları, ilk kez bir gayrimenkul sitesinde paylaşıldı.

1 yılda 1.5 milyon arttı 

REMAX Gayrimenkul’den Evrim Kırmızıtaş’ın sitesindeki satılık konutlar listesinde yer alan ev için geçen yıl istenilen fiyatın 1 yılda 2.5 milyon lira yükseldiği belirtiliyor. 3 katlı ev, kapalı otoparkı, sohbet odaları, mescidi, duvar ve tavanlardaki el işlemeli dekoruyla dikkat çekiyor. 
 

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor...