12 / 05 / 2024

Gökhan Töre beşiktaş

Gökhan Töre beşiktaş

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

MTA Türkiye Diri Fay Haritası'nı güncelledi! Türkiye beşik gibi sallanacak!

Deprem bilimcilerin sürekli gündeme getirdikleri "Türkiye Diri Fay Haritası" güncellenirken, diri fay sayısının 485 olduğu duyuruldu. Buna göre, yenilenen haritada en güvenli şehirlerden bile fay hattı geçerken, uzmanlar da 'sarsıntılardan' etkilenmeyecek şehir olmadığını belirtti.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Beşiktaş Türkali 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Beşiktaş İlçesi, Türkali Mahallesi 313 ada, 19 parsel 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Gökhan Töre beşiktaş Haberi

Gökhan Töre beşiktaş


2008’de Metro Grubu tarafından satın alınan Sampi Pide‘nin bugün 26 şubesi var. Bunların 24’ü İstanbul’da, birer tanesi de KKTC (Mağusa) ve Tekirdağ’da (çorlu). Şirket, yeni şubelerle yılsonuna kadar bu sayıyı 30’a çıkaracak. Firma, büyümesini franchising sistemiyle gerçekleştirecek.


Türkiye genelinden gelecek tüm franchise taleplerini değerlendirecek şirket yurtdışında da büyümeyi planlıyor. Sampi’ye franchising konusunda birçok ünlüden talep geldiğini duyuyoruz. Bunlardan birini yıl içinde kulis sayfalarımızda duyurmuştuk. Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldığını yazmıştık. 2013-2015 sezonlarında Beşiktaş’ta birlikte çalıştığı Slaven Bilic’in teknik direktörlük yaptığı İngiliz West Ham United takımına kiralık olarak giden Töre, bu sezon tekrar yuvaya döndü. Ünlü futbolcu Türkiye’ye döner dönmez Beşiktaş’ta işlettiği Sampi Pide’ye el atmış ve şubeyi baştan aşağı yenilemiş. Restoranın...