03 / 05 / 2024

Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, yapımına başlanan Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni inceledi. Çomaktekin, 2016 yılı sonunda inşaatının bitirilmesini planladıklarını söyledi.

DS4, DS7 ve DS 9 modellerinde büyük takas ve kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara Şubat müjdesi!

DS Automobiles, DS4, DS7 ve DS 9 modellerinde büyük takas ve kredi fırsatını başlattı. Bu aya özel tek tek açıklandı. Peki DS4, DS7 ve DS 9 modellerinin 2024 Şubat fiyatları ne kadar? İşte 4 Şubat 2024 fiyat listesi...

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

TTB'den kritik Hatay raporu: Bina yıkımları mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun değil!

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu’nun Hatay’a ilişkin açıkladığı raporda, bina yıkımı ve enkazın kaldırması gibi basamakların mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun olmadığı belirtildi.

Kıbrıs'taki gayrimenkullere Yahudilerden büyük ilgi! Büyük arazi ve dev binaları satın alıyorlar!

Yahudiler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuzeyinde bulunan stratejik yerlerden büyük arazi ve dev binaları satın almaya başladı. Peki Yahudiler başta olmak üzere yabancı yatırımcılar neden Kıbrıs'a yöneldi? İşte ayrıntılar...

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

Türkiye'nin dehşet verici depremleri: En büyüğü 8 şiddetindeki yıkıcı güç!

Türkiye'de son dönemde meydana gelen Maraş Depremleri büyük hasara ve can kaybına neden oldu. 8 şiddetindeki en büyük deprem binlerce insanın hayatını kaybetmesine yol açtı. Antakya Depremi ise Türkiye tarihindeki en büyük deprem olarak kaydedildi! İşte Türkiye'nin en büyük depremleri...

Devletten Evde Bakım Maaşı Alanlara Büyük Zam ve Destekler! Aylık Ödeme 6.000 TL Olacak!

Sevindirici bir haber daha var! Evde bakım maaşı alan kişilere yönelik büyük bir ikramiye verilecek ve bundan böyle aylık ödeme miktarı 6.000 TL olarak belirlendi. İşte tüm ayrıntılar...

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

6 Şubat depremlerinde yıkılan Galeria Sitesi'ne ilişkin rapor yayımlandı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde esnasında yıkılan ve 89 kişinin hayatını yitirdiği site ile ilgili ek bilirkişi raporunda müteahhit, şantiye görevlileri, alışveriş merkezi yönetimi, yönetmeliği hazırlayan kurum ve proje sorumluları yüzde 20 kusurlu olunduğu kaydedildi.

Malatya'da yıkık ve acil yıkılacak toplam 6 bin 442 yapının enkazı kaldırıldı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve acil yıkılacak 6 bin 586 binadan 6 bin 442'sinin enkazının kaldırıldığı belirtildi.

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberi

Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, yapımına başlanan Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve okul pansiyonu inşaatında, çalışmaları yerinde inceledi.


Çomaktekin'e incelemelerinde İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş eşlik etti.Ziyarette firma yetkilileri tarafından karşılanan Çomaktekin, eğitim sistemine ve gelecek nesillerin yetişmesine katkı sağlayacak okulun 16 derslik, 5 laboratuvar, sığınak, kütüphane, atölye, çok amaçlı salon ve diğer alanlara hizmet edecek şekilde planlandığını belirtti. 


Okula ait 188 öğrenci kapasiteli pansiyon binasının da olacağını ifade eden Çomaktekin, "Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmesini ve daha rahat ortamda kalmalarını sağlamak üzere 47 oda olacak şekilde pansiyon binasını hizmete açacağız. Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 2016 yılı sonunda inşaatının bitirilmesi planlanmaktadır. Amasya halkına ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.İncelemelerinin ardından Vali Çomaktekin inşaat alanından...