28 / 04 / 2024

gökkar inşaat park kilya evleri

gökkar inşaat park kilya evleri

Gökkar İnşaat imzasıyla İstanbul Sarıyer'de inşa edilen Sarıyer Park Kilya Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında 550 bin dolardan başlıyor. Proje denize 500 metre uzaklıkta yer alıyor.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sedat Gürsesli: İnşaat ülke ekonomisinin can damarı!

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, inşaat sektörünün öneminde bahsetti. Gürsesli, ''İnşaat ülkemiz ekonomisinin lokomotifi sektörü'' dedi.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

M1'de çocuk inşaat parkı açıldı!

ADANA'da M1 alışveriş merkezinde çocuk inşaat parkı ünlü oyuncu Alp Kırşan'ın katılımıyla yapılan açılışta çocuklarla buluştu.

Selim Gökdemir: İnşaat, Türkiye için vazgeçilmez!

Gözlem Gazetesi Yayın Kurulu'na konuk olan Selim Gökdemir, inşaat sektörü hakkında düşüncelerini ve Megapol Group'un yeni projelerini anlattı.

gökkar inşaat park kilya evleri Haberi

gökkar inşaat park kilya evleri

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de hayata geçirilen Park Kilya Evleri'nde 9 konak ve 36 daire bulunuyor. Projede bahçe dubleksi ve çatı dubleksi daireler bulunuyor. 


Bahçe dubleksi dairelerin 143 metrekare olarak dizayn edildiği Park Kilya Evleri'nde çatı dubleksi daireler 150 metrekare olarak tasarlandı. Proje denize 500 metrekare mesafede konumlandırılıyor.


Her villaya özel bahçe ve zengin peyzajlı ortak yaşam alanları gibi imkanlar sunan Park Kilya Evleri'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Proje Gökkar İnşaat imzası taşıyor.


Sarıyer Park Kilya Evleri güncel fiyat bilgisi!


Sosyal donatı alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, tenis kortu ve çocuk oyun alanları bulunan Sarıyer Park Kilya Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında 550 bin dolardan başlayarak yükseliyor.


Telefon: 0212 277 49 06

Web: http://www.gokkarinsaat.com

Meryem...