01 / 05 / 2024

Gökoğuz Yeri Recep Tayyip Erdoğan kreşi

Gökoğuz Yeri Recep Tayyip Erdoğan kreşi

Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Kıpçak köyünde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) katkılarıyla açılan kreşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verildi.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Cumhurbaşkanı onayladı! Elektrik faturalarında indirim yapılacak! Bakın ne kadardan hesaplanacak?

Yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesiyle elektrik ve doğalgazda indirim bugünden itibaren uygulanmaya başladı. Konutlarda kullanılan elektrikte 100 kilovatsaat başına 26 TL, sanayide ise 61 TL'lik bir düşüş yaşandı.

Bakan Bilgin müjdeyi verdi! Emekli maaşları ve bayram ikramiyelerine zam geliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, en düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyelerini yükseltecek alternatif modeller için çalışma yaptıklarını söyleyerek çalışmanın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağan'a sunulacağını açıkladı.

İkinci el konut almak isteyene beklediği haber geldi! Aylık 11 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı! Hemen bakın!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 'yeni evim' kampanyası ikinci el konutlar için de uygulamaya alınıyor ve vatandaşa aylık 11 bin lira taksit imkanıyla olabilme imkanı geliyor. İşte ev sahibi olmak için dört gözle bekleyenler için müjdeli haberin detayları…

Emekli maaşı alan on binlerce kişiye müjde! Dul ve yetim maaşlarına ek ödeme!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla, emekli maaşlarına yüzde 30 zam yapılmıştı. Ancak diğer yandan dul ve yetim maaşlarında da oran artışları gerçekleşti. Peki buna göre dul ve yetim maaşı alanlar yeni ödemelerinde ne kadar fark alacak?

 Kiracılar dikkat! Kira oranları dudak uçuklattı

TÜİK'in açıkladığı bilgilere göre, enflasonun yüzde 1,18 artışa geçmiş olması kira fiyatlarına da etki etti. İşyeri ve ofislerin kira oranı da, 12 aylık TÜFE ortalaması üzerinden hesaplanıyor. Buna göre işyeri ve ofislere ocak döneminde en fazla yüzde 72,31 kira zammı yapılabilecek

Kiralara yüzde 72 zam! Bu kadarı beklenmiyordu!

Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile beraber işyeri ve ofis kiralarına uygulanacak zam oranı da belli oldu. Buna göre işyeri ve ofislere ocak döneminde yüzde 72,31 zam yapılabilecek.

Asgari ücrete ikinci zam! 10 bin TL olacak! 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameraların karşısına geçerek 2023 yılında asgari ücretin  8 bin 506 TL olacağını açıklamıştı. Fakat EYT sonrası asgari ücrete ikinci bir zam geleceği iddiası gündemi değiştirdi. İşte o iddianın detayları...

Türkiye'de yeni keşfedilen petrolün kalitesi belli oldu

Türk petrolü için sevindiren gelişmeyi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası açıklamıştı. Şırnak Valisi Osman Bilgin, Gabar Dağı'nda keşfedilen petrolün kalitesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Milyonlarca kişi dolara endekslenmişken, euro ataklarla yükselişe geçerek gündemin konusu oldu. euro fırladı, euroda resmen yangın yeri, kıyıda köşede 1 euro kuru bile olanlar koşun. İşte son dakika euro kuru...

Emekli maaşlarına çift zam müjdesi!

Emekli zammı ve memur zammı için belirleyici olacak veriler gelmeye devam ediyor. Ocak 2023 emekli ve memur maaşları için ipuçları güçlenirken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hükümet gelirleri artıracak ve maaşlara ek zam olarak yansıyacak sosyal refah düzenlemeleri için çalışmaları gerç

Gökoğuz Yeri Recep Tayyip Erdoğan kreşi Haberi

Gökoğuz Yeri Recep Tayyip Erdoğan kreşi


Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Kıpçak köyünde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) katkılarıyla açılan kreşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verildi.

Kıpçak köyünde yapılan 100 öğrenci kapasiteli kreşin açılışına, Gökoğuz Yeri Başkanı İrina Vlah, Türkiye’nin Kişinev Büyükelçisi Mehmet Selim Kartal, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, TİKA Moldova Koordinatörü Canan Alpaslan ve çok sayıda davetliyle köylüler katıldı.

Büyükelçi Kartal, burada yaptığı konuşmada, çocukların her millet için çok önemli olduğunu, onların en iyi şekilde yetişmesi için herkesin büyük çaba sarf ettiğini belirtti.


Çocukları kendi ayakları üzerinde duracak şekilde yetiştirmenin önemine işaret eden Kartal, "Çocukları yetiştirmenin yolu, kreşlerden, 'uşak bahçeleri'nden geçiyor. Kendi aralarında, buralarda ne kadar mutlu yaşar ve büyürlerse gelecekte de o denli mutlu insanlar olabilirler. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz....