04 / 05 / 2024

Göksu Alışveriş Merkezi son durum

Göksu Alışveriş Merkezi son durum

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Göksu Alışveriş Merkezi ile ilgili açıklama yayınladı.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Profilo Alışveriş Merkezi satılıyor!

Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi 425 milyon liraya satılıyor. AVM, İş Bankası'nın internet sitesindeki gayrimenkul ilanları bölümünde bulunan ilanla satışa çıktı. 

Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı imzasıyla hayata geçirilen Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor.

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından 29 Kasım 2017'de kuruldu.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Deniz GYO'dan Göksu Alışveriş Merkezi açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Göksu Alışveriş Merkezi ile ilgili açıklama yayınladı.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Deniz GYO, Göksu Alışveriş Merkezi davası!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göksu Alışveriş Merkezi'nin davasına ilişkin bildiriyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Deniz GYO'dan Göksu AVM dava açıklaması!

Deniz GYO Eryaman Göksu Alışveriş Merkezi tarafından İstanbul 14. Sulh Hukuk Mahkemesi nezdinde açılan "İtirazın İptali" konulu davaya ilişkin mahkemenin "Yetki nedeniyle Reddine" ilişkin gerekçeli kararının şirkete ulaştığını açıkladı.

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Van Alışveriş Merkezi açıldı!

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen ve şehrin ilk alışveriş merkezi olan Van AVM hizmete açıldı. Vanlılar, ilk gün Van AVM’ye akın etti.

Göksu Alışveriş Merkezi son durum Haberi

Göksu Alışveriş Merkezi son durum

Bildirimi 28.03.2016 tarihinde yapılan, Şirketimiz aleyhine İstanbul 7.Sulh Hukuk Mahkemesi'nde 2016/218 Esas sayılı dosya ile açılan dava hakkında bilgilendirme.


Açıklamalar

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği"nin 23.maddesi 7. fıkrası gereği yapılan açıklamadır.

KAP'ta 28.03.2016 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması ile duyurulan, davacı Göksu Alışveriş Merkezi (Ankara İli, Etimesgut İlçesi-Eryaman) tarafından İstanbul 7.Sulh Hukuk Mahkemesi nezdinde 2016/218 Esas sayılı dosya ile Şirketimiz aleyhine açılan  Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan (Ortak Gider Alacağına İlişkin İcra Takibine İtirazın İptali İstemli) dava ile ilgili yeni bir gelişme...