06 / 05 / 2024

gölbahçe suryapı süperstar kampanyası

gölbahçe suryapı süperstar kampanyası

Gölbahçe Evleri Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor. Projede güncel fiyatlar yüzde 10 indirim avantajıyla 594 bin TL'den başlıyor...

Gümüşe büyük talep! Gümüş yatırımcıları dikkat! Uzmanından 'kriz' uyarısı...

Modern elektrik sanayinin gelişmesi ve altın fiyatlarını yükselmesi ile gümüşe ilgi arttı. Gümüşte talep patlaması yaşanırken uzmanından 'kriz' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

1 dolar 10 günden bile az sürede işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe açıklama geldi! Bu rakamı ilk siz öğrenin!

Yatırımcıların gözdesi olan kuru ile ilgili açıklama yapan analistler dolar kurunun geleceği rakamı peş peşe açıkladı. 1 dolar 10 günden bile az sürede işte bu kadar olacak... Bu rakamı ilk siz öğrenin...

Altından sonra sıra gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak: düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükselirken bir anda değer kaybetmeye başladı. Gümüş fiyatları ise altın ile yükselirken, bir anda düşüşe geçti. Yatırımcılar endişe içerisinde düşüş sırası gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak? sorusunun cevabını merak ediyor.

Levent Gökçe: Evinizi sıcaktan yalıtımla koruyun!

İZODER Başkanı Levent Gökçe, küresel salgın karşısında çoğunlukla evde kaldığımız bir dönemde binalarda enerji verimliliğinin önemini anlattı.

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

Güzelbahçe gayrimenkul açısından İzmir’de ilk 5’te yer alıyor!

Güzelbahçe Belediyesi düzenlediği festival ve şenliklerle hem üreticiyi destekliyor hem de ilçe ekonomisini canlandırıyor. Belediye Başkanı Mustafa İnce, yerelden kalkınmanın en önemli ayağının kırsal kesimdeki üretici olduğuna inanarak hareket ettiklerini söylüyor...

Altunizade-Sabiha Gökçen ve Söğütlüçeşme-İncirli metrosunu Bakanlık yapacak!

Altunizade-Sabiha Gökçen ve Söğütlüçeşme-İncirli metro hatları ve Sabiha Gökçen Havalimanı raylı sistem bağlantısı işini Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi.

Son Söz Yapı İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Söz Yapı İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık 2017'de Selami Pala tarafından kuruldu!

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selami Pala tarafından kuruldu.

Urla Gülbahçe arkeolojik sit alanı imar planı askıda!

İzmir Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

Gölbahçe Sultanbeyli Projesi 2017 fiyat listesi!

Gölbahçe Evleri İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. 21 bin metrekare alana sahip Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

gölbahçe suryapı süperstar kampanyası Haberi

gölbahçe suryapı süperstar kampanyası

Gölbahçe Evleri altı blokta toplam 227 konuttan oluşuyor. Projede büyüklükleri 133 metrekare ile 283 arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri bulunuyor. 


İstanbul Sultanbeyli'de yükselen Gölbahçe projesinde daire teslimleri Eylül 2018 tarihinde yapılacak. 150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gölbahçe Sultanbeyli projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. 


Gölbahçe Suryapı Süperstar kampanyası!

Gölbahçe Evleri süperstar kampanyasına göre daire bedelinin yüzde 60'ına kredi kullanılıyor. 6, 12 24. ayda 3 ara ödeme yapılan projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapıldığında aylık taksitler 5 bin 940 TL'den ödeniyor, 120 ay 0,45 faizle ödeme yapıldığında ise taksitler 3 bin 850 TL'den ödeniyor. 


Projede üç ara ödemenin ilki ve ikincisi 89 bin 100 TL üçüncüsü ise 59 bin 90 TL oluyor. 

Gölbahçe Evleri 2017 fiyatları!


133 metrekare...