16 / 05 / 2024

gölcük içmesuyu arıtma tesisi

gölcük içmesuyu arıtma tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük Şevketiye köyünde yer alan derelerin sularını köylerin içmesuyu şebekesine kazandırmak için içmesuyu arıtma tesisi ile isale hattı inşa edecek.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Gölcük'te 23 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Kocaeli ili Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesinde yer alan 23 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Gölcük'te 52 iş yerinin satışı için ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te yer alan 52 iş yerinin satışı için ihale gerçekleştirdi. 

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirdiği 398 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gölcük Sivritepe projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 2+1 konut tipleri bulunuyor.

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019!

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gölcük orta gelir kura çekilişi 17 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesindeki konutların kura çekilişi 17 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mehmet Ellibeş'ten Gölcük eski sanayi sitesi açıklaması!

Gölcük'teki eski sanayi sitesi ile ilgili konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kısa bir süre içerisinde eski sanayimiz boşaldığında ilk kazmamızı vuracağız” dedi. 

gölcük içmesuyu arıtma tesisi Haberi

gölcük içmesuyu arıtma tesisi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük Şevketiye köyünde yer alan derelerin sularını köylerin içmesuyu şebekesine kazandırmak için içmesuyu arıtma tesisi ile isale hattı inşa edecek.İhalesi yapılan ve inşaat çalışmalarına kısa bir süre içinde başlanılacak proje ile derelerden günde 1500 m3 su alınacak.



KURAKLIĞA ÖNLEM


İSU Genel Müdürlüğü, bölgemizde de etkili olan kuraklık nedeniyle bir dizi önlem aldı. Bu önlemlerden birisi olan dere sularının şebekeye kazandırılması için projeler hazırlayan İSU, Gölcük Şevketiye Köyü’nün üst kısımlarında yer alan Bezirgan ve Karanlık derelerinin sularını toplayacak “Gölcük Şevketiye Köyü Grubu İçmesuyu Arıtma Tesisi ve İsale Hattı İnşaatı” projesinin ihalesini yaparak çalışmalara başladı.


KAPTAJ VE MASLAKLAR İNŞA EDİLECEK


Yüklenici firmanın şantiye kurma ve aplikasyon çalışmalarını sürdürdüğü projede Bezirgan ve Karanlıkdere üzerinde yeni kaptajlar yapılacak. Kaptajlardan alınan dere...