13 / 05 / 2024

gölcük temmuz ayı toplantısı

gölcük temmuz ayı toplantısı

Gölcük Belediye Meclisi aylık olağan toplantısını dün Gölcük Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıda ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm yetkisi Mehmet Ellibeş'e verildi!

Her ay Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığı’nda Gölcük Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısının Ağustos Ayı ayağı dün gerçekleştirildi. Toplantıya gündemin 3. Maddesi damga koydu.

Ekonomik güven endeksi Temmuz ayında yüzde 1,8 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, ekonomik güven endeksi, Temmuz ayında aylık bazda yüzde 1,8 azalış göstererek, 99,3 değerini aldı.

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Gölcük Devlet Konukevi'ni mahkeme reddetti!

Bolu Gölcük’te devlet konukevi planı onaylanmadı. Bolu İdare Mahkemesi Aralık ayında yürütmeyi durdurma kararı aldı. 

Gölcük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!    

Gölcük Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısı, Gölcük Belediyesi Meclis salonunda, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Gölcük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gölcük Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında Gölcük Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda imar konuşuldu.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi satış ihalesi 17 Temmuz'da!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde yer alan 79 adet dükkan 17 Temmuz'da yapılacak ihaleyle satışa çıkacak.

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde temeli atılan 541 adet konut, 14 adet dükkan ve bir camiden oluşan proje hızla yükseliyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde hayata geçirilen 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında inşatlar hızla yükseliyor.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi Nisan'da yatırımcılara açılacak!

Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan yeni sanayi sitesinde yerini alacak olan esnaflar belirlenirken, boş kalan dükkanların ise Nisan ayında yatırımcılara açılması planlanıyor.

Gölcük'e yeni hastane müjdesi!

Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Mart ayı ayağı Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıda Gölcük'e kazandırılması planlanan hastane de ele alındı.

Gölcük Değirmendere'ye 200 yataklı hastane geliyor!

Gölcük Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısı gerçekleştirildi. CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Değirmendere’ye yapılacak hastaneyle ilgili soruları yanıtladı. Bölgeye 200 yataklı yeni hastane yapılacak.

gölcük temmuz ayı toplantısı Haberi

gölcük temmuz ayı toplantısı

Gölcük Belediye Meclisi aylık olağan toplantısını dün Gölcük Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıya kentsel dönüşümü içeren madde damga vurdu Gölcük Belediye Meclisi aylık olağan toplantısını dün Gölcük Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıda ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

Ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, soru önergeleri ve gündemi meşgul eden konular hakkında bazı bilgiler verdi. İlk olarak Halıdere'de bulunan taş ocakları hakkında konuşan Başkan Ellibeş, "Taş ocakları, faaliyete geçtiği ilk dönemlerde bir ihtiyaçtı ve bu ihtiyacı karşılamak adına çalışmalarına devam etti. Fakat zaman geçtikçe gördük ki Halıdereliler, çevreye bir zarar verildiği konusunda şikayetçi olmaya başladı. Bizim tüm taş ocaklannı Hereke'ye taşıma fikrimiz vardı. Bunu Valimiz ile de görüştük" dedi. 

'TEK BİR ÇİVİ ÇAKMA HAKKIMIZ BİLE YOK' Ardından Halıdere'deki...