04 / 05 / 2024

Gölyakada Toki

Gölyakada Toki

281 konut, 1 ticaret binası, 1 adet camii, alt yapı çevre düzenleme inşaatı ihalesi süreci devam eden TOKİ Konutları, Gölyaka'nın yeni cazibe merkezi olarak dikkat çekiyor.

Nevşehir Göre TOKİ’de 2+1 konutlar 608 bin TL!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Göre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Göre TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Göre TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Acıgöl TOKİ 2+1 konutlar 2.280 TL taksitle!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Acıgöl projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Acıgöl TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Acıgöl TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Tüm gözler TOKİ konutlarında! İşte Erdoğan tarafından açıklanacak dev konut projesinin ayrıntıları

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açıklanacak. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasının amaçlandığı proje ile  artan konut fiyatlarının ve kiraların da önüne geçmesi bekleniyor. 

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Gölpazarı TOKİ konutlarının ihalesi 15 Ekim'de!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı'nı TOKİ ile buluşturacaklarını açıkladı. Dönmez, "Vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyoruz. 15 Ekim'de inşallah ihalesi gerçekleştirilecek" dedi.

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Burdur Gölhisar TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Burdur Gölhisar TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar 2020 projesinde yer alan 3 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Düzce Gölyaka TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesi projesi kapsamındaki konutlar bugün satışa çıktı.

Gölyakada Toki Haberi

Gölyakada Toki

DÜZCE'NİN hızlı gelişim gösteren ilçelerinden Gölyaka'da TOKİ Konutlan'nda da hızlı bir devinim gözleniyor. 281 konut, 1 ticaret binası, 1 adet camii, alt yapı çevre düzenleme inşaatı ihalesi süreci devam eden TOKİ Konutları, ilçenin yeni cazibe merkezi olarak dikkat çekiyor. Konutlarda; içme suyu; belediye içme suyu ihtiyacını karşılayan Ana İsale hattı ile şehir şebekesi yenilenecek. 


Yeni otopark alanları hazır 

Jeotermal su; Hacıyakup sınırlan içerisinde Hamamyanı mevkiinde 1600 hektarlık alanda jeotermal kaynak arama ruhsatı alındı. Çalışmalar yakın zamanda başlayacak. 


Gölkırı mevkiinde yapılması planlanan kaplıca kompleksinde çamur banyoları, havuz, banyo, fizik tedavi, rehabilitasyon, beden eğitimi, masaj, psikoterapi gibi hizmetlerin verilmesi ön görülüyor. 



Dogalgaz ile temiz hava geliyor 

Doğalgaz; İlçemiz coğrafi olarak dağlann arasında düz bir alan üzerinde olması münasebetiyle evlerde ve işyerlerinde kış aylannda katı yakıt kullanılıyor....