03 / 05 / 2024

gömme rezervuar kullanışlı mı

gömme rezervuar kullanışlı mı

Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu: "Hem şık bir görüntü isteği, hem de evlerin metrekarelerinin düşmesiyle yerden tasarruf etme isteği kaçınılmaz. Bu da gömme rezervuara olan ilgiyi artırıyor" dedi

Google deprem bildirimi nasıl kullanılır? Deprem bildirimi nasıl açılır? Google Android Deprem Uyarı Sistemi kullanımı!

Türkiye geneli son günlerde adeta beşik gibi sallanıyor. Ülkemizde sık sık meydana gelen depremlerin ardından, saniyeler önceden depremi bilmek isteyen vatandaşlar, Google Android Deprem Uyarı Sistemi'ni araştırmaya başladı. Peki Google deprem bildirimi nasıl kullanılır?

Sanal kredi kartı nedir, nasıl kullanılır?

İnternetten alışveriş yaparken yüksek limitli kredi kartlarını kullanmak istemeyen kişilerin genelde tercih ettikleri sanal kredi kartları nasıl kullanılır?  Sanal kredi kartı güvenli midir? İşte detaylar...

Martı'dan yepyeni hizmet: TAG! TAG nedir, nasıl kullanılır?

Martı'nın ticari amaç ve kar amacı gütmeden hizmete sunduğu TAG nedir ve nasıl kullanılır?

İpotekli borç senedi veya irat senedi nedir? Neye yarar? Nasıl kullanılır?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, "İpotekli borç senedi veya irat senedi: Çek ve senedin yerine geçebilecek yeni bir kıymetli evrak türü" başlıklı yazı kaleme aldı.. Peki ipotekli borç senedi veya irat senedi nedir? Neye yarar? Nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Fakir, Anneler Günü’nde kullanışlı ürünleriyle anneleri şımartıyor!

Elektrikli ev aletlerinin öncü ve güvenilir markası Fakir Hausgeräte, Anneler Günü’nde şık ve kullanışlı ürünleriyle anneleri şımartıyor…Fakir Hausgeräte, nesillerdir annelerin ev işlerindeki en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor.

En pahalı kalemler mimarlık ofislerinde kullanılıyor!

İnternet üzerinden ofis malzemeleri satışı yapan bir firmanın ‘kalem’ araştırmasına göre en kaliteli ve pahalı kalemler mimarlık ofislerinde kullanılıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Doğalgaz güvence bedeli nasıl geri alınır?

İGDAŞ Doğalgaz güvence bedelini, alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla mekanik sayaç kullanan abonelerden doğalgaz kullanım sözleşmesinin imzalanması sırasında alıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli nasıl geri alınır?

Kültür ve tabiat varlıkları katkı payı nasıl kullanılır?

Belediyelerin ve il özel idarelerinin görev alanlarında kalan taşınmaz kültür varlıklarının korunması ve değerlendirilmesi amacıyla katkı payı ödemesi yapılıyor. Peki, kültür ve tabiat varlıkları katkı payı nasıl kullanılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde bina tamamlama sigortası güvence olarak kullanılmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av.Ali Güvenç Kiraz "Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde teminat mektubu yerine bina tamamlama sigortası güvence olarak kullanılmalı" dedi.

Eski bina güçlendirme kredisi nasıl kullanılır?

Güçlendirme kredisi kullanmak isteyen kişi ya da kurumların öncelikle güçlendirme yaptırmak istedikleri bina ile ilgili apartman kararı almak zorunda oluyor. Peki, eski bina güçlendirme kredisi nasıl kullanılır?

1998 yılında Göksu Evleri kullanılmadan eskimiş!

1998 yılında Beykoz'da toplam 750 konuttan oluşan Göksu Evleri kullanılmadan eskimiş. Yapımına 1984 yılında yapımına başlanan sitede maddi sorunların yanında, ''kayma tehlikesi''nin olmasıyla konut sahipleri evlere taşınamamış.

gömme rezervuar kullanışlı mı Haberi

gömme rezervuar kullanışlı mı


 Evler küçüldükçe, akılı binalar yaygınlaştıkça binalarda yer tutmayan ürünlere yönelme hızlandı. Farklı teknolojilerle donatılmış akıllı evlerin rezervuarlarının duvar arkasına koyulmasını zorunluluk haline getirdiğine işaret eden Geberit'in Türkiye Genel Müdürlüğünü yapan Cengiz Kazazoğlu şunları söyledi: "Hem şık bir görüntü isteği, hem de evlerin metrekarelerinin düşmesiyle yerden tasarruf etme isteği kaçınılmaz. Bu da gömme rezervuara olan ilgiyi artırıyor. Aslında bu durum sadece yeni evler için değil, eski evler için de geçerli. Geberit, uzun süren tadilat işlemlerine gerek kalmadan, ürünlerinde kısa süreli montaj imkanı sağlıyor. Bu da kullanıcılar açısından büyük avantaj sağlıyor." Kazazoğlu, Avrupa'da sıhhi tesisat alanında pazar lideri olan Geberit'in Aquaclean ürünleri arasında bataryalar ve deşarj sistemleri, süzgeçler, sifonlar, tesisat montaj ekipmanları ve otomatik klozet sistemleri, boru alanında ise temiz ve pis...