30 / 07 / 2024

Gönül Bağı Festivali

Gönül Bağı Festivali

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Beldesi’nde restorasyon çalışmaları tamamlanan Aya Nikola kilisesinin açılışını yaptı ve bahar ayinini yönetti

Karavana talep 4 kat arttı, karavan üreticiler 1 yıl sonra gün vermeye başladı!

Karavana olan talep geçen senelere göre 4 kat artış gösterince karavan üreticileri de bu taleplere yetişemez oldu. Karavan üreticileri de ancak 1 sene sonraya gün vermeye başladı. 

Evi ve arsası olanlar dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor! 

Evi ve arsası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte emlak vergisi 2024 ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

TOKİ'den 619 bin 630 liraya 2+1 konut fırsatı! Ekim 2023 başvuruları 5 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 619 bin 630 TL bedelle konut satacak. Ankara TOKİ projesi için başvurular 5 gün sonra başlıyor.

TOKİ başvuruları 7 gün sonra başlıyor! Dar gelirliye 4 bin 850 lira taksitle ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için başvuru dönemi 7 gün sonra başlıyor. Projeden 4 bin 848 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

TOKİ sudan ucuza ev satacak! Başvurular 3 gün sonra başlıyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacak. TOKİ Ankara projesi için başvurular 3 gün sonra başlayacak.

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi! Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor!

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi... Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor...Kaçırmayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

Gönül Bağı Festivali Haberi

Gönül Bağı Festivali

Bartholomeos, Kapadokya’nın Hıristiyanlığın en eski döneminden itibaren kutsal şahsiyetlerin yetiştirdiği bir bölge olduğunu vurgulayarak, “Sadece Tanrı sevgisiyle yola çıktılar. Sayısız zorluklara göğüs germişlerdir.

Hıristiyan-Müslüman ayrımı yapmadan bu topraklarda sevginin yolunda ömrünü tamamlamış herkesin mekanı cennet olsun” dedi.


Patrik Bartholomeos, ayin sonrasında kilisenin bahçesinde düzenlenen Gönül Bağı Festivali’nin açılış törenine katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak, dünyanın medeniyetler arası diyaloğa her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu da vurguladı. Ak, Bartholomeos’a plaket ve çini tabak hediye...