01 / 05 / 2024

Good Harmonies

Good Harmonies

Dünyanın seçkin duvar kağıdı, parke ve halı markalarının Türkiye temsilcisi olan HannaHome, 24 – 29 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen 36. Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu...

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Good Gasht Emlak Turizm Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Good Gasht Emlak Turizm Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Masoud Yarı tarafından kuruldu.

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Guechtal ve Wıdad Leneguer tarafından kuruldu.

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye ile Ercan Oral tarafından kuruldu.

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Godwın I. Iloh tarafından kuruldu.

Good for You, 40 günde 35 bayiye ulaştı!

Kahve dükkanı açmak isteyenlere  Türkiye'nin en ekonomik ve sıra dışı franchise modelini sunan Good for You, 40 günde 10 ilde 35 bayiye ulaştı...

Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alptekin tarafından kuruldu.

Kepez-Santral'de temel atma töreni 6 Haziran'da!

Antalya’nın Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi hızla ilerliyor. Sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacı ile verilen Green GOOD DESIGN ödüllü projede hak sahiplerine ait blokların duvarları örülüyor.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Walid A. Almhd Alkasem ve Mohammad O. M. Alkasem ortaklığında kuruldu.

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

Good Harmonies Haberi

Good Harmonies

Yapı sektörünün bileşenlerini bir araya getiren büyük ve önemli fuarlardan biri olan Yapı Fuarı kapsamında HannaHome, dünyaca ünlü seçkin markalarına ait yeni duvar kağıdı ve parke koleksiyonlarını sektörün profesyonelleri ve tüketiciler ile buluşturdu.


Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının Türkiye’deki tek temsilcisi olan HannaHome, Cosy White, Tendresse, Maximum IX, Trianon, Bond Street, Good Harmonies, Homelands, Funky Flair ve Tiles & More olmak üzere markanın yeni sezon koleksiyonlarını ilk defa Yapı Fuarı’nda meraklıları ile buluşturdu. Farklı renkleri, zengin desenlerle buluşturan ve bu çerçevede geniş bir ürün yelpazesi sunan Design ID markasının ise Beaux Arts, Renaissance ve 3 boyutlu klasik desenleri ile öne çıkan Relievo koleksiyonlarının tanıtımı yapıldı.



Birlikte çalıştıkları markaların üst düzey yöneticileri ile fuar alanını gezen HannaHome yönetici ortağı ve CEO’su...