09 / 05 / 2024

GOP Plevne 4.Türk-Arap Zirvesi

GOP Plevne 4.Türk-Arap Zirvesi

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi GOP Plevne 4. Türk-Arap Zirvesine damga vurdu..

Türk müteahhitler bugüne kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türk müteahhitlerin şu ana kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendiğini açıkladı. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Türk müteahhitlik sektörü yurt dışında 2024'ün ilk çeyreğinde 4,3 milyar dolarlık iş üstlendi!

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi verilere göre Türk müteahhitlik sektörünün 2024'ün ilk çeyreğinde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 4,3 milyar dolar şeklinde oldu.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

CarrefourSA’da yılın son indirimleri! Philips airfryer 4 bin 999 TL, Fakir Türk kahvesi makinesi 1.299 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da dev indirimlerin sonu geliyor. Carrefour’da Philips airfryer 4 bin 999 TL, Fakir Türk kahvesi makinesi 1.299 TL’ye, çift kişilik mikrofiber yorgan 559,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 24 Ekim 2023 Salı fiyat listesi...

Türkçimento açıkladı: Çimento sektöründe üretim yüzde 7,7, satış ise yüzde 14,4 arttı!

Çimento sektörünün öndeliğini üstlenen TÜRKÇİMENTO, bu yılın ilk yarısına dair üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda, çimento üretimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,7 artarak 36,7 milyon tona yükseldi. İç satışları ise yüzde 14,4 arttı.

Türk şirketleri Akkuyu’dan 4,3 milyar dolarlık işi üstlendi!

Akkuyu Nükleer A.Ş Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, Türk şirketlerinin Akkuyu projesinde şu ana kadar 4,3 milyar dolarlık iş aldığını belirtti.

ŞOK’ta airfryer 4 bin TL’ye, rende makinesi 900 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 660 TL’ye düştü!

ŞOK’un 17 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, airfryer 4 bin TL’ye, rende makinesi 900 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 660 TL’ye düşecek. İşte ŞOK 17 Mayıs fiyat listesi...

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk müteahhitler yurt dışında 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ticaret Bakanlığı verilerine göre Türk müteahhitlik sektörü  yılın ilk çeyreğinde yurt dışında toplamda 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi. 

Tarlasına traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan Traktör fiyatları açıkladı! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Türk Boğası Tümosan Traktör, 8000 serisinin fiyat listesini peş peşe açıkladı. Peki Türk Boğası Tümosan Traktör fiyatları bu ay kaç lira, ne kadar oldu? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

ABD’den 4 Türk bankasına inceleme! İşte detaylar!

ABD Hazine Bakanlığının, 4 Türk özel bankası için inceleme başlattığına dair bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar!

GOP Plevne 4.Türk-Arap Zirvesi Haberi

GOP Plevne 4.Türk-Arap Zirvesi

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılan 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İstanbul Pendik Greenpark Otel’inde gerçekleşti. 

Türk ve Arap iş adamlarını bir araya getirmek amacıyla organize edilen fuarda Gaziosmanpaşa’da By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile hayata geçirilen GOP Plevne projesi büyük ilgi gördü.

İnşaay çalışmalarının hızla devam ettiği Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi GOP Plevne, 72 bin metrekare arsa alanı üzerinde kuruluyor. 

By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz,, Türkiye ve Arap ülkeleri arasında proje üretmek, Türk ve Arap iş adamlarını bir araya getirmek, Arap ülkelerine ziyaretlerde bulunmak, Türk ve Arap İş Adamı heyetlerini Türkiye’de ve yurtdışında buluşturmak amacıyla organize edilen fuarın GOP Plevne için verimli geçtiğini belirterek  “Türkiye’nin en büyük...