27 / 04 / 2024

gördes konutları teslimleri ne zaman

gördes konutları teslimleri ne zaman

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Gördes alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Gördes projesinde yer alan 2 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Manisa Gördes TOKİ Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde hayata geçirilen 200 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Gördes Sosyal Konutları teslim edildi!

Gördes Belediyesi Sosyal Konutlarının anahtar teslim töreni ile Şehir İçi Doğalgaz Hattı Temel atma töreni yapıldı.

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

TOKİ Manisa Gördes 2. Etap'ın temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Manisa Gördes Belediyesi tarafından yeni bir proje geliştiriliyor. Atatürk Mahallesi'ne 200 konutlu 2. etap konutları inşa edilecek.

Manisa Gördes'e 2. etap TOKİ konutları geliyor!

Manisa Gördes Belediyesi ve Toplu Konut İdare Başkanlığı dar gelirlileri uygun fiyata ev sahibi yapmak için harekete geçiyor. Bölgede inşa edilecek 200 konut için ihaleye çıkıldı.

Gördes Barajı mağdurlarına evleri teslim edildi!

Manisa'nın Gördes İlçesi'nin bağlı kırsal Karayakup Mahallesi, ilçeye sulama ve içme suyu amaçlı yapılan Gördes Barajı'nın mutlak koruma alanı içinde kaldığından, yerleşim sakini hak sahiplerine, 5543 sayılı iskan kanunu kapsamında, devlet eliyle Akhisar İlçesi'nde yapılan 27 konut teslim edildi.

Manisa Gördes'in mahalleleri büyükşehirle yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in 4 mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenileyerek, vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Manisa Gördes yatırımları hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinde Beğenler, Dargıl, Balıklı ve Karayağcı Mahallelerini ziyaret etti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen ekipler, muhtarların beklentilerini tek tek not etti.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Manisa Gördes'e 3 taraftan yol hamlesi!

Gördes'e 3 Taraftan Yol HamlesiGördes'te devam eden devlet yatırımlarına her yıl yenileri eklenmeye devam ediyor. Yıllardır Gördes'in kanayan yarası olan ulaşım sorunu için 3 taraftan büyük bir yol atağına geçildi.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’i atıksu kirliliğinden kurtaracak olan atıksu arıtma tesisinin inşaat çalışmalarına başladı.

gördes konutları teslimleri ne zaman Haberi

gördes konutları teslimleri ne zaman


Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü etkinlikleri bu yıl da yoğun programla kutlanacak. Programın içerisinde Şehiriçi Doğalgaz Temel Atma Töreni ve Belediye Sosyal Konutları Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.



Doğalgaz Temel Atma Töreni ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni


Ana etkinlikler 5 Eylül Salı günü Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Mehteran, atlı ekip gösterisi, halk oyunları başta olmak üzere bir çok etkinliğin yer alacağı programın ardından saat 12.00'da 1. Etap TOKİ konutları mevkide Şehir İçi Doğalgaz Temel Atma ve Gördes Belediyesi Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni yapılacak.


Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol etkinliklerle ilgili bir mesaj yayınlayarak Gördeslileri 5 Eylül etkinliklere davet etti.


Başkan Muhammet Akyol şu açıklamaları yaptı; "Değerli hemşerilerim;  tarihi kahramanlıklarla dolu olan Gördes'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun bu yıl...