17 / 05 / 2024

Görkem Çelik Hafriyat iletişim

Görkem Çelik Hafriyat iletişim

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Çelik tarafından kuruldu.

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

2024'te konut fiyatları ne olacak?

Satılık konut piyasasına ilişkin 2024 beklentilerini açıklayan Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, satılık konut fiyat artışlarının 2024 itibarıyla enflasyon düzeyine yaklaşan bir zemine oturmasının beklendiğini dile getirdi.

Odak 878 konut projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Görkem Yapı tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Odak 878 konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte Odak 878 konut projesine ilişkin tüm merak edilenleri...

Deprem korkusu konut tercihlerini değiştirdi! Vatandaşın yeni gözdesi çelik konstrüksiyon evler!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından güvenli yaşam alanlarında ikamet etme kaygısı, vatandaşları çelik konstrüksiyonlu evlere yönlendirdi. 

Yeni düzenlemeyle yatırım amaçlı konut alımı cazip olmaktan çıkıyor mu?

BDDK’nın yeni düzenlemesi ile konut sektörünün nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

1+1 çelik ev 450 bin TL, 2+1, 490 bin TL! Çelik ev nedir, 155 metrekare evler ne kadar?

Depreme dayanaklığı ile bilinen çelik ev fiyatlar 450 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Peki, metrekarelerine göre çelik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

İstanbul'da 0-4 yaş aralığındaki konutlara talep katlandı! Kahramanmaraş depremleri sektörü etkiledi!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da meydana gelen göçün son 20 senenin zirvesine ulaştığının altını çizdi. İşte Görkem Öğüt'ün konu ile ilgili o açıklamaları... 

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Görkem Çelik Hafriyat iletişim Haberi

Görkem Çelik Hafriyat iletişim

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Çelik tarafından kuruldu.

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1.- Her türlü hafriyat, in­şaat, taahhüt, yapım ve onarım işleri ile nakliyat işleri yapmak ve yap­tırmak, 2 - Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. 3 - Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. 4 - Her...