18 / 05 / 2024

Görkem Volkan projeleri

Görkem Volkan projeleri

Mimar Görkem Volkan kimdir? Mimar Görkem Volkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Görkem Volkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Görkem Volkan....

TOKİ'den 2 bin 434 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara büyük müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini peş peşe duyurdu. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yeni projeleri kapsamında 6 şehirde tam 2 bin 434 konut inşa edilecek.

2024'te konut fiyatları ne olacak?

Satılık konut piyasasına ilişkin 2024 beklentilerini açıklayan Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, satılık konut fiyat artışlarının 2024 itibarıyla enflasyon düzeyine yaklaşan bir zemine oturmasının beklendiğini dile getirdi.

Odak 878 konut projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Görkem Yapı tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Odak 878 konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte Odak 878 konut projesine ilişkin tüm merak edilenleri...

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Yeni düzenlemeyle yatırım amaçlı konut alımı cazip olmaktan çıkıyor mu?

BDDK’nın yeni düzenlemesi ile konut sektörünün nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

İstanbul'da 0-4 yaş aralığındaki konutlara talep katlandı! Kahramanmaraş depremleri sektörü etkiledi!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da meydana gelen göçün son 20 senenin zirvesine ulaştığının altını çizdi. İşte Görkem Öğüt'ün konu ile ilgili o açıklamaları... 

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Görkem Volkan projeleri Haberi

Görkem Volkan projeleri

Görkem Volkan kimdir?

Görkem Volkan, 1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Restorasyon Bölümü'nden mezun oldu. Görkem Volkan, mimarlık eğitimine sırasıyla New York Pratt Institute ve Yeditepe Üniversitesi'nde devam etti. 


2004 yılında Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olduktan sonra Lübnan'da bulunan Nabil Gholam Architects'te çalıştı. Bu ofiste Katar ve Dubai'deki birçok karma yapının tasarım koordinatörlüğü görevini üstlendi.

2006 yılında İstanbul'a döndükten sonra MDArch Mimarlık'ı kuran Görkem Volkan, çeşitli ölçeklerde mimari konsept geliştirmenin yanı sıra ağırlıklı olarak büyük ölçekli ticari alanların iç mekan tasarımını ve uygulamasını üstlenmektedir.


Mdarch Mimarlık

2006 yılında Görkem Volkan tarafından kurulan MDArch Mimarlık Ofisi otel, konut, ofis, alışveriş merkezi, rekreasyon ve ticari mekan konularında uzmanlaşmıştır.


İletişim bilgileri

Suyanı Sokak Yalı Apt. D: 10-11 Suadiye,

Kadıköy / İstanbul

T. +90 216 449 39 93

F. +90 216 449 39...