07 / 05 / 2024

Gözüm Ahşap mağazası

Gözüm Ahşap mağazası

EMEKLİ gazeteci Ebubekir Gözüm ile eşi Gülsüm Gözüm’ün kurduğu Gözüm Ahşap; mutfak, kapı, banyo üreticisi Eurodecor’un, Bakırköy İncirli’deki mağazasını devraldıktan sonra dev projelerin tedarikçisi olmayı başardı.

Konutta finansmana fon çözümü! Uzmanlar uyardı: Mağduriyet yaratabilir!

Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken, konut kredi faiz oranları uçtu. Konut satışları düştü. Konut satışlarındaki bu düşüş gayrimenkul şirketlerini çözüm arayışına itti.

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Ahşap ev çürür mü? Ahşap evler yağmura dayanıklı mı?

Ahşap yapılar görsel açıdan pek çok kişinin aklını çelen yapılardan biri olmaktadır. Arsası olan ve ahşap ev yaptırmak isteyenler bu yapılara dair detaylı bilgi edinmek istiyorlar. İşte bu konuda merak edilenler!

Tutmaç İnşaat Ahşap Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tutmaç İnşaat Ahşap Mühendislik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Güler tarafından kuruldu.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

Salda Gölü'nün çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu!

Salda Gölü'nün kıyısına kadar ilerleyerek doğal zemine zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan araç girişlerini önlemek amacıyla göl çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu. 

Altınyıldız Classics, İstanbul Havalimanı mağazasını açtı!

BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Habif, "İstanbul Havalimanı'nda açtığımız mağaza, attığımız güçlü bir adım. Burada hem mevcut müşterilerimize hizmet verecek hem de dünyanın dört bir yanından gelen yolcuları Altınyıldız Classics şıklığıyla tanıştırmanın gururunu yaşayacağız" dedi...

GTO'dan inşaat sektörüne çözüm arayışı!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), inşaat maliyetlerindeki artışları nedeniyle zor durumda olan kamuya iş yapan müteahhitlere fiyat farkı ödenmesi ve sektörün yaşadığı sorunlara çözüm bulunması çalışma başlattı.

Samsung ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor!

Güney Koreli Samsung, ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor. Firma Bağdat Caddesi’nde bin 500 metrekarelik bir yer kiralandı

Yığma, ahşap ve kâgir yapılarda aranan şartlar nelerdir?

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan Yeni İmar Yönetmeliğine göre yığma, ahşap ve kâgir yapılarda aranan şartlar nelerdir?

Gözüm Ahşap mağazası Haberi

Gözüm Ahşap mağazası

EMEKLİ gazeteci (kameraman) Ebubekir Gözüm ile eşi Gülsüm Gözüm’ün kurduğu Gözüm Ahşap; mutfak, kapı, banyo üreticisi Eurodecor’un, Bakırköy İncirli’deki mağazasını devraldıktan sonra dev projelerin tedarikçisi olmayı başardı.


Anadolu yakasında da bir mağaza açan girişimci çift, şimdi Ankara’da bir Eurodecor açmak için hazırlık yapıyor. Geçen yıl 10 milyon lira ciro yaptıklarını belirten Gülsüm Gözüm, “Bu cironun yarısını Kuzey Irak ve Katar’a yaptığımız ihracattan sağladık. Bu yıl da aynı ciroyu yakalayacağız. Sinpaş, Teknik Yapı, YDA, Pana Yapı, Albayraklar gibi önemli inşaat firmalarına en seçkin projelerinde kurumsal çözümler sunduk. Kentsel dönüşüm projelerinde de büyük ölçekli işler yapıyoruz. Eurodecor’un Eskişehir’deki üretim tesisi, kendi alanında ülkemizin en büyük ve kaliteli üretim yapan tesisleri arasında” dedi. Ebubekir Gözüm ise 24 yıl haber kameramanlığı yaptıktan sonra emekli...