06 / 05 / 2024

granitaş asım kocabıyık

granitaş asım kocabıyık

Granitaş ve Toplu Konut Holding, Borusan Holding kurucusu Asım Kocabıyık'ın ailesine başsağlığı diliyor...

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Yıkım ruhsatı nedir? 

Risk taşıyan binaların yıkılması için belediyelerden alınan resmi yıkım izni yıkım ruhsatı olarak adlandırılır. Bu izin tehlikeli veya sağlık açısından riskli olduğu tespit edilen binaların güvenli bir şekilde yıkılabilmesi için gereklidir. Bu izin bazı yapılar için zorunludur.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK destek bursuna zam geldi mi 2023? YÖK bursu ne kadar oldu?

YÖK bursu gündemde yer alan konulardan biridir. YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK bursu ne kadar oldu? İşte YÖK bursuna dair detaylar!

Deprem bölgesinde inşası devam eden 16 bin binanın yüzde 98'i için yıkım kararı!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden sonra ağır hasar alan çok sayıda bina yıkılacak. Yıkılacak yapılar arasında henüz inşası tamamlanmamış binalar da bulunuyor.

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Bakan Kurum'dan TOKİ için büyük müjde! İşte tarih...

İnşası beklenen TOKİ konutları için müjde veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "13 Eylül Salı günü itibarıyla çok daha büyük bir adım atarak cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

İstanbul'da yıkılacak binalara eski imar hakkı verilecek!

İstanbul'da kentsel dönüşümün önünü açacak yeni bir karara imza atıldı. İBB Meclisi'nde alınan karara göre; kentsel dönüşüm ile yıkılacak binalara ilk imar hakları geri verildi. 

Kastamonu'da selden zarar gören 10 katlı bina yıkıldı!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle hasar gören 10 katlı bina iş makinesinin yardımıyla yıkıldı. 

granitaş asım kocabıyık Haberi

granitaş asım kocabıyık

Borusan Holdinh kurucusu Asım Kocabıyık vefat etti. Granitaş ve Toplu Konut Holding, Asım Kocabıyık'ın ailesine başsağlığı...