06 / 05 / 2024

green ist ne zaman teslim

green ist ne zaman teslim

İstanbul Bağcılar Güneşli hattında bulunan proje 83 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Saray Grup Green İst fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Green İst resimleri!

Green İst resimleri , fiyatları, ödeme planı, konumu ve ne zaman teslim edileceğini haberimizden öğrenebilirsiniz...

Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı olarak yaşama ve çalışma hakkı verdiği Green Card sonuçları için beklenen günün yaklaştığı belirtiliyor. Bu kapsamda, Green Card sonuçlarının 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü https://dvprogram.state.gov/ sitesinden açıklanacağı kaydedildi.

Green Hill İzmir satışta! Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı!

Green Hill İzmir projesinde konut satışları başladı. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Green Hill İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Green card sonuçları ne zaman açıklanacak! 2023 ABD yeşil kart sonuçları sorgulama nereden yapılır!

Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte, detaylar...

Sinpaş GYO İncek Green değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'da yer alan İncek Green Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Trabzon Blue Green 70 milyon dolara Suudi yatırımcılara satıldı!

TRABZON'DA inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Trabzon Blue Green projesi Suudi Almassoud Şirketi'ne satıldı!

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Saray Grup Green İst fiyatları!

İstanbul Bağcılar Güneşli hattında bulunan proje 83 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Saray Grup Green İst fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Green İst Güneşli iletişim!

Green İst Güneşli iletişim için 0212 503 07 75 veya 0212 503 07 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin hemen yapıldığı projede daire fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Ankara Green Flats teslim tarihi!

Doğukan Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Green Flats Evleri fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Peki Ankara Green Flats teslim tarihi ne zaman?

green ist ne zaman teslim Haberi

green ist ne zaman teslim

Green İst daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Saray Grup imzası ile hayata geçirilen projede ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim uygulanırken, yüzde 25 peşinde, kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor.


Dairelerin hemen teslim ediliği projede sosyal donatı alanı olarak yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna gibi donatılar bulunuyor. 


Saray Grup Green İst fiyatları 417 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin alanları 

78 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor.


Telefon:  0212 503 07 75 - 0212 503 07 76 

Web Adresi: www.greeinst.com.tr

Tülay...