18 / 05 / 2024

Green Line Gayrimenkul Turizm adres

Green Line Gayrimenkul Turizm adres

Green Line Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fayez Shew Aikani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Wolfgang Felberbauer tarafından kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mahmoud Hafez M Fares ve Ranıa Ahmad M Alshahrour ortaklığında kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Line Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Line Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Al Malkı ve Ece coşkun ortaklığında kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

TMSF, Tarkim Uçak Bakım Onarım'ın 3 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık A.Ş'ye ait 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Semerkand Line Sitesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilmenin detaylarını anlattı...

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulla M. Obaıd Ahmed tarafından kuruldu.

Green Gold Hotel 10.2 milyon TL'ye icradan satışta!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Gülçamlı mevkiinde yer alan Green Gold Hotel isimli gayrimenkul 10 milyon 243 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nader M. H. Kıshko ve Hassan Alı O Alsharıf ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Green Line Gayrimenkul Turizm adres Haberi

Green Line Gayrimenkul Turizm adres
Green Line Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fayez Shew Aikani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Green Line Gayrimenkul Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...