29 / 04 / 2024

Green Valley konut projeleri

Green Valley konut projeleri

Tatillerini Karadeniz'de geçiren Araplar, şimdi de dev inşaat projeleri için geliyor. Dubaili Green Valley, 60 milyon dolarlık yatırımla Trabzon'da 604 daireli konut projesi geliştirecek.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

İncek Green örnek dairesiyle ziyaretçilerini bekliyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Green’in örnek dairesi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. İncek Green’de konut sahibi olmak isteyenler, 5 yıl vade farksız, 10 yıl 0.45 ve 20 yıl 0.82 vade farkı seçenekleri ile kazancın ve mutluluğun kapısını aralıyor.

Green Village Şile 2'de 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Green Village Şile 2'de toplamda 142 konut yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu projede fiyatlar 167 bin TL'den başlıyor.

Green Village Şile 2 teslim tarihi!

Green Village Şile 2 projesinde ev fiyatları 167 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor. Green Village Şile 2 projesinde 142 konut yer alıyor...

Trabzon Blue Green 70 milyon dolara Suudi yatırımcılara satıldı!

TRABZON'DA inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Trabzon Blue Green projesi Suudi Almassoud Şirketi'ne satıldı!

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Green Valley, Trabzon'da 604 konutluk projeye başlayacak!

Tatillerini Karadeniz'de geçiren Araplar, şimdi de dev inşaat projeleri için geliyor. Dubaili Green Valley, 60 milyon dolarlık yatırımla Trabzon'da 604 daireli konut projesi geliştirecek.

Ankara Green Flats teslim tarihi!

Doğukan Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Green Flats Evleri fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Peki Ankara Green Flats teslim tarihi ne zaman?

Burçkale Şile Green Village 2'de teslimler 2017 Mayıs'ta!

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village 2 Şile projesinde teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.Projede 142 konut bulunuyor.

Ankara Green Flats satılık!

Ankara Green Flats satılık konut tipleri 4+1 olarak dizayn edildi. Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Green Village Şile 2'de 1+1'ler 157 bin 500 TL'ye!

Burç Kale tarafından inşa edilen Green Village 2'de daire teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması öngörülüyor. Projede konut fiyatları 157 bin 500 TL'den başlıyor.

Green Valley konut projeleri Haberi

Green Valley konut projeleri

Tatillerini Karadeniz'de geçiren Araplar, şimdi de dev inşaat projeleri için geliyor. Dubaili Green Valley, 60 milyon dolarlık yatırımla Trabzon'da 604 daireli konut projesi geliştirecek. Hedet ise zengin Araplar Tatil tercihlerini Karadeniz'den yana kullanan Araplar. Mütekabiliyet Yasasıyla birlikte bölgeye yerleşmeye başladı. Son dönemde Rize. Trabzon. Giresun gibi kentlere akın eden Araplar, burada yaşamaya karar verince kendi gayrimenkul projelerini gündeme aldılar. Bu yönde ilk adımı atan firma ise Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Green Valley Real Estate şirketi oldu. Firma Trabzon'da Karadeniz Bölgesinin en büyük konul projesine yakında başlayacağını duyurdu. Karadeniz kıyısında yer alacak projenin 60 milyon dolara mal olacağını kaydeden Green Valley Real Estatc'in patronu Wiaam Rabah iki fazdan oluşacak büyük bir proje yapacaklarını belirtti. 


Posta...