03 / 05 / 2024

Greenist Bahçelievler indirim kampanyası

Greenist Bahçelievler indirim kampanyası

Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Benesta Bahçelievler'de yüzde 20 indirim veya 15 ay 0 faiz fırsatı!

Benesta Podio Bahçelievler'de başlatılan kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ya da 15 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Benesta Podio Bahçelievler'den ayrıca tüm bunlar dışında 120 ay vadeli olarak banka kredisiyle konut sahibi olmak da mümkün.

Rams Garden Bahçelievler'de teslime özel yüzde 20 indirim fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde teslime özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Gardenia Bahçelievler'de yüzde 30 peşinatla 18 ay vade!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen Gardenia Bahçelievler projesinde yüzde 30 peşinat ve 18 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Rams Garden Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da erken teslim fırsatı başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

Babacan Gardenia Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Babacan Gardenia Bahçelievler'de konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Gardenia Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Benesta Podio Bahçelievler nerede? Benesta Podio Bahçelievler fiyat listesi!

Benesta Podio Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı ve Benesta Podio Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Nef Bahçelievler’de 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası!

Nef Bahçelievler'de büyük kampanya başladı. Nef Bahçelievler’den ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nef Bahçelievler fiyatları! 

Nef Bahçelievler fiyatları kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor. 50 daireye özel peşinde yüzde 20 indirim sağlanan proje İstanbul Bahçelievler'de hayata geçiriliyor. 

Greenist Bahçelievler indirim kampanyası Haberi

Greenist Bahçelievler indirim kampanyası
Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor. 174 daireden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 ve 5+1 tiplerde daireler yer alıyor. Projedeki her dairenin kendine has bir balkonu, terası veya kat bahçesi bulunuyor. Toplamda 2 bin 800 metrekarelik sosyal alana sahip Greenist'te spor sahası, oyun parkları, bisiklet parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, özel çocuk kulübü, hobi odaları, fitness salonu, pilates ve yoga odaları, sauna, buhar ve masaj odaları, duş ve soyunma odaları, oyun salonu, kafe ve restoran ve vitamin bar...