19 / 05 / 2024

greenist saray fiyat

greenist saray fiyat

Greenist Güneşli satış fiyatları 277 bin 423 TL'den başlıyor. Saray Grup Greenist teslim tarihi Haziran 2014 yılı olarak belirlendi...

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...

Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon işinde fazla maliyet iddiası!

Sayıştay raporunda Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon işinde iş kalemlerine yüklenici firmanın piyasa rayiçlerine kıyasla daha yüksek fiyat verdiği ileri sürüldü. 

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist projesinde yüzde 15 indirim kampayası başladı. Özel kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine bir destek de Greenist’ten!

Saray Grup tarafından inşa edilen, şehrin merkezinde konforlu, kaliteli ve yeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Greenist, ayrıcalıklı yaşam sürmek isteyenlere benzersiz fiyat seçenekleri sunuyor. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Esenyurt Self İstanbul fiyat ve ödeme planı!

4 blok şeklinde yükselen Self İstanbul projesi 609 konut ve 60 ticari üniteden meydana geliyor. Projenin lansmanı 26 Eylül Salı günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek. İşte Esenyurt Self İstanbul fiyat ve ödeme planı...

Self İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

Self İstanbul projesi 609 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. Projenin lansmanı 26 Eylül Salı günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek. İşte Self İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017...

Greenist Evleri ödeme seçenekleri!

Greenist Evleri, Basın Ekspres - Güneşli aksı üzerinde Saray Grup tarafından inşa ediliyor. Projede son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor..

Jennifer Lopez Los Angeles’taki malikanesinin fiyatını düşürecek!

Jennifer Lopez’in, Los Angeles’taki malikanesi alıcı bulamıyor. 12.5 milyon dolara (yaklaşık 36 milyon TL) satışa çıkan saray yuvasını bir türlü satamayan Lopez, fiyatı düşürme yoluna gidiyor.

Bahçelievler Greenist'te zamsız satışlar devam ediyor!

İSTANBUL Bahçelievler'de 174 dairelik konut projesi Greenist'le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, konutlara zam yapmadı.

greenist saray fiyat Haberi

greenist saray fiyat


Saray Grup'un konut sektörüne adım attığı projesi Greenist Güneşli 'de hayata geçiriliyor. 173 adet konuttan oluşan Greenist konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 2 adet 5+1 daire alternatifleri yer alıyor. 5 bloktan meydana gelen Greenist konut projesinde peşin ödemelere yüzde 5'lik indirim uygulanırken, banka kredili ödemelere yüzde 3 oranında indirim sunuluyor. Yüzde 25 peşinat ödemesi sonrasında, kalan tutar yüzde 3 indirimli olarak banka kredisi ile ödeniyor.



Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yer alan Greenist Güneşli 'de Hilton Garden Inn ve İstanbul Airport Otel ile yanyana konumda bulunuyor. Greenist konut projesi içerisinde otopark, hobi odaları, bisiklet parkuru, okul servisi bekleme alanı, açık ve kapalı yüzme havuzları, oyun alanları, özel çocuk kulübü gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Toplam inşaat alanı 83 bin...