21 / 05 / 2024

GROHEnin Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı

GROHEnin Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı

GROHE’nin Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Paul Flowers Alman Tasarım Ödülü jürisine seçildi...

Libya'dan Türk iş adamlarına konut ve gayrimenkul yatırımı çağrısı!

Libya Parlamentosu Ekonomi, Ticaret ve Yatırımdan Sorumlu Komitenin Başkanı ve Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mohammad Abdul Karim Raied "Konut ve gayrimenkul gibi sektörlerin yanı sıra sanayi sektörünün temsilcilerini özellikle aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'ye 3 yeni atama!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na Orhan Demir, Raylı Sistemler Daire Başkanlığı'na Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin atandı.

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Orhan Demir İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na raylı sistem uzmanı Orhan Demir atandı.

AHK Grubu, Körfez projelerinde yerli ürün kullanıyor!

Kumaştan mobilyaya, tasarımdan inşaata kadar pek çok alanda üretim yapan Antalyalı AHK Grubu, gözünü dünya çapında yatırımlara dikti.

Studio 900 Design, Avrupa estetiğini ofis konseptine yansıtıyor!

Studio 900 Design, eğitimlerini Floransa’da alan İtalyan-Türk ikilisi Vincenzo Savastano ve Gökçe Nur Karaaslan’ın iç mimari ve moda sektöründen gelen birikimlerini buluşturduğu, iç tasarımdan erkek modasına uzanan yeni bir kreatİf ofis konsepti...

Tasarımcı Ettore Giordano, Sivas’ta öğrencilerle buluştu!

17 ödüle layık görülen İtalyan ISVEA’nın Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano, İtalyan tasarım kültürünü Sivas'ta hem sektör profesyonellerine hem de öğrencilere anlatma fırsatı buldu.

Tevfik Göksu: Esenler'in 100 yıllık planlamasını yapacağız!

Esenler Kent Konseyi’nde, Esenler'in 100 yıllık planlamasını yapacaklarını açıklayan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Askeri bölge için plandan tasarıma değil tasarımdan plana geçmek istiyoruz ve bu plan için herkesi dinliyoruz" dedi.

2015 rengi Marsala'yı DYO ile keşfedin!

Dünyaca ünlü renk otoritesi Pantone’nin 2015 yılının rengi olarak belirlediği Marsala; modadan güzelliğe, tasarımdan ev dekorasyonuna kadar her alanda karşımıza çıkacak. 2015 rengi Marsala'yı DYO ile keşfedin.

Kamu ihale ile hizmet alımlarında işçiden sorumlu olacak!

Mecliste görüşülen torba tasarı ile kamu, 'ihale ile iş yaptıran' pozisyonundan çıkarılıyor. Böylelikle iş güvenliğinde sorumluluğu artan kamu, ihale ile hizmet alımlarında işçiden sorumlu olacak...

Bornova Belediyesi Proje Tasarım Birimi kuruyor!

‘Tasarım Birimi’ kentsel tasarımdan, sosyal projelere, parklardan, rutin hizmetlere pek çok konuda yeni yaklaşımlar getirmek için proje üretecek. Ortaya çıkan projeler yine halkın beğenisine sunulup son haline ulaşacak...

Orka Banyo ile masallar diyarına yolculuk!

Banyolara inovatif yorumlar getiren Orka Banyo, birbirinden şık yirmiye yakın farklı tasarımdan oluşan zengin modelleri ile 26. UNICERA Fuarı' nda profesyonellerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

GROHEnin Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Haberi

GROHEnin Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı


Alman Tasarım Konseyi yaklaşmakta olan “Alman Tasarım Ödülü” başvurularını değerlendirecek 30 tasarım uzmanını belirledi.


Paul Flowers kendi tasarımlarının uzman jüri üyeleri tarafından incelenmesine alışık bir isim. 2005 yılında Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımı üreticileri arasında olan  GROHE’nin kendi bünyesindeki tasarım ekibinin başına geçmesinden bu yana, GROHE 150’nin üzerinde tasarım ödülü topladı. Grohe AG’nin Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Flowers, çeşitli vesileler ile uzmanlığını kendisini jüri heyetinde görmek isteyen uluslararası ödül organizatörlerinin hizmetine de sunuyor. En son görevinde ise, Alman Tasarım Ödülü’nün 30 kişilik jüri heyetinde yer alacak. 2014 yılında, Alman Tasarım Konseyi’nin verdiği ve son yıllardaki başarısının ardından önde gelen ödül programlarından biri olarak yerini pekiştiren üst düzey ödülün üçüncüsü düzenlenecek.


Günlük yaşamın tüm alanlarından heyecan verici...