28 / 04 / 2024

grundig buzdolabı fiyat listesi

grundig buzdolabı fiyat listesi

Grundig buzdolabı fiyatı 8 bin 499 TL'den başlıyor. Buzdolabını yenilemek isteyenler grundig buzdolabı fiyat listesini araştırıyor. İşte grundig buzdolabı 17 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Böyle fiyat görülmedi! Grundig GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı!

Beyaz eşya sektörüne yönelik oldukça iddialı ürünler üreten Grundig, sınıfının en iyi ürünlerinden biri olacak bir bulaşık makinesiyle geri döndü. GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesini üreten Grundig, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünün fiyatıyla da herkesi şaşırttı.

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Altus Al 306 B 114 lt buzdolabında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe akla ilk gelen üreticilerden biri olan Altus, yeni mini buzdolabıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Altus, son teknolojik özelliklerle donattığı bu buzdolabını farklı online alışveriş siteleri üzerinden satışa çıkarırken, HepsiBurada’da peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya adeta armağanı olan 570431 MB no frost buzdolabı cazip fiyatı, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MB no frost buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Grundig CM 4020 çay makinesinin fiyatı dibi gördü! En uygun nerede satılıyor?

Grundig, çay tiryakilerine özel ürettiği CM 4020 çay makinesinin fiyatını resmen dibe çekti. Grundig tarafından ürüne ilişkin tüm özellikler paylaşılırken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Grundig GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

70 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Grundig, beyaz eşya sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Grundig, son olarak ürettiği ve son teknolojik özelliklerle donattığı GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabıyla büyük ses getirdi.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig, merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı piyasaya sürdü. Son teknolojik ürünlerle donattığı buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaşan Grundig, aynı zamanda buzdolabının fiyatını da açıkladı.

Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı açıklandı!

Bosch, büyük ses getiren KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın temmuz ayı fiyatını açıkladı. Ek garanti ve bakım fırsatları da sağlayan Bosch, buzdolabı almak isteyenlerin resmen imdadına koştu.

Grundig GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı belli oldu!

Özellikle son yıllarda evlerin yeni gözde beyaz eşyası haline gelen kurutma makineleri, Grundig farkıyla satışa çıktı. Bu kapsamda, GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı açıklandı. Peki, Grundig GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla Hepsiburada’da satışa çıktı!

Hepsiburada, buzdolabı almak isteyenler için Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nı peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi avantajlarıyla satışa çıkardı. Aynı zamanda, buzdolanın teknik özellikleri ve diğer detayları da paylaşıldı.

Grundig VCR 6230 Robot Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi

Son dönemin öne çıkan ev aletleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere ilgi gün geçtikçe artıyor. Peki Grundig VCR 6230 Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi...

grundig buzdolabı fiyat listesi Haberi

grundig buzdolabı fiyat listesi

Evlerin vazgeçilmezi olan buzdolapları her geçen gün yeni özellikleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Tasarım ve özellik bakımından gözleri üzerine çeken buzdolapları fiyat bakımından biraz düşündürse de  oldukça fazla satılıyor.

En sevdiğiniz meyve ve sebzeler grundig marka buzdolapları ile tazeliğini hep koruyacak. Grundig buzdolapları 8 bin 499 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Grundig buzdolapları fiyat listesi 17 Ağustos 2022...

GRUNDİG BUZDOLABI FİYAT LİSTESİ 17 AĞUSTOS 2022

GRNE 4302
No Frost Buzdolabı
Enerji Sınıfı : F
Ürün Rengi : Beyaz
Ürün Tipi : İki Kapılı
Toplam Hacim (L) : 357 L
Yükseklik (cm) : 172.0 cm

8.449,00 TL

GRND 6100
No Frost Buzdolabı
Enerji Sınıfı : F
Ürün Rengi : Beyaz
Ürün Tipi : İki Kapılı
Toplam Hacim (L) : 557 L
Yükseklik (cm) :...