19 / 05 / 2024

grundig pet şişeden çamaşır makinesi fiyat listesi

grundig pet şişeden çamaşır makinesi fiyat listesi

Küresel ısınma ve iklim değişimiyle mücadele kapsamında bir çok marka geri dönüştürülmüş malzeme kullanımına özen gösteriyor. Grundig beyaz eşya da çamaşır makinelerini geri dönüştürülmüş pet şişelerden üretiyor. İşte geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen Grundig ürünleri fiyat listesi

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Kiracısıyla kavga eden işyeri sahibi polise otomobili ile çarptı! Bu kadarı da olmaz dedirten olay...

Nevşehir'de kiracısıyla kavga eden iş yeri sahibi olaya müdahale eden polis memuruna arabasıyla çarptı. İşte ayrıntılar...

Eşi vefat eden yoksul kadınlara maddi destek: Maaş gibi düzenli 2 bin TL yardım yapılacak

Son alınan bilgilere göre, eşi vefat eden ve maddi sıkıntı yaşayan kadınlara devletten maddi destek sağlanacak! Desteği alabilmek için sadece kimlik fotokopisi ve vesikalık fotoğraf gerekmekte. İşte bu konuyla ilgili tüm ayrıntılar haberin devamında yer alıyor…

Devlet, eşi vefat eden kadınlara konut desteği veriyor! 500 bin TL'lik destek için işte bu şartlar aranıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlara konut desteği verileceğini açıkladı. 500 bin TL destek sağlanacak proje ile bilgileri bakanlığın resmi sitesinden yayımlandı. İşte detaylar...

Ünlü Telekom devinden dünyayı şok eden hamle. 5 bin kişiyi işten çıkarıyor. Hepsi işsiz kalacak

Ünlü kablosuz iletişim operatörü T-Mobile dünyayı şok eden bir karara imza attı. Telekom devi, bünyesinde çalışan 5 bin kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

Pet şişe sulara dev zam: Yüzde 25-30 arasında artış!

Döviz kurunda yaşanan dalgalanma, artan maliyet ve lojistik giderler pet şişe sularının zamlanmasına neden oldu. TBYD Başkanı Erol Dündar, zammın yüzde 20 ile 30 arasında olduğunu belirtti.

Devlet, eşi ölen kadınlara destek ödemesi yapıyor mu? Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi ölen eden kadınlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor? İşte detaylar...

Yapı Denetiminde Yeni Düzenleme: İhmal Eden Kuruluşlara 3 Aya Kadar İş Yasağı!

Yapı denetiminde yeni düzenleme: İhmal eden kuruluşlar 3 ay boyunca yeni iş alamayacak. Çevre Bakanlığı tarafından getirilen sıkı tedbirlerle yapı denetiminde kalite ve güven artırılacak.

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

2022 kampanyaları arasında bulaşık makinesi ihtiyacı olanlar da unutulmamaış. Teknosa'dan uygun kredili Grundig bulaşık makinesi için haberimizie göz atın Peki Grundig GDF 6504 I D 6 Program Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar?

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

Eşi vefat eden kadınlara konut desteğinde son dakika! Başvuru şartları ve detayları açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlara konut desteğinin şartları belli oldu. 300 bin lira destek sağlanacak proje ile bilgileri Bakan Derya Yanık açıkladı. İşte eşi vefat eden kadınlara sağlanacak olan konut desteği ile ilgili detaylar...

Eşi vefat eden kadınlara ev yardımına nasıl başvurulur? 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek? Hemen göz atın

Eşi vefat eden kadınlara 300 bin Türk Lirası konut desteği ile ilgili detaylar netleşiyor. Şu ana kadar 4 şehirde başlatılacak olan konut yardımı için başvuru şartları da belli oldu. 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek?

Döşemeleri geri dönüştürülmüş pet şişeden! Volvo EX90 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Araçlarının sağlamlığı ile nam salan Volvo, XC90 serisinin yerini alacak olan elektrikli SUV modeli EX90’ı resmen ilan etti. Firmaya göre bu araç, bu zaman kadarki en güvenli otomobil modelleri olacak. Ayrıca EX90’ı fiyatı da belli oldu.

grundig pet şişeden çamaşır makinesi fiyat listesi Haberi

grundig pet şişeden çamaşır makinesi fiyat listesi

Pettub çamaşır makineleri kıyafetlere gösterdiği özeni, dünya kaynaklarına da gösteriyor. Tamburu, geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapıldığından karbon ayak izinizi de azaltıyor.

Inverter motor ise çamaşır makinelerinin ömrünü uzatıyor ve gürültü seviyesini minimuma indiriyor. Inverter Eco Motor ile %40’a varan oranda enerji verimliliği sağlanıyor.

Steam Protection ile yıkama esnasında ısıtıcı tarafından sağlanan buhar ile, çamaşırlar yıkanırken ekstra hijyen sağlanabiliyor.

Leke Programı’na sahip bir Grundig çamaşır makinesi ile 24 farklı lekenin üstesinden gelmek mümkün. Pamuklu Program’a göre daha uzun süre ve daha yüksek sıcaklıkta çalışan bu program ayrıca gelişmiş tambur devinimleri ve daha uzun süre durulama özelliklerine sahip.

Leke Programı yoğun, orta ve hafif olmak üzere 3 farklı seçeneğiyle çamaşırların korunmasına da yardımcı oluyor. Bu program kırmızı şarap, ketçap, çikolata, tereyağı,...