27 / 04 / 2024

gübre

gübre

Çiftçi kayıt sistemine dahil olan çiftçilere sağlanan mazot ve gübre desteği ödemeleri 6 ay öne çekildi. Peki mazot gübre desteği ne zaman verilecek? Mazot ve gübre desteği ne kadar? Mazot gübre desteği ödemeleri ne zaman? İşte 2022 mazot ve gübre desteği...

Mazot gübre desteği ne zaman verilecek? Mazot gübre desteği kaç lira? Mazot gübre desteği yattı mı?

Mazot gübre desteği ne zaman verilecek, mazot gübre desteği yattı mı? İşte Mazot gübre desteğine dair merak edilenler!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde şok gelişme! 3 katına çıktı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gübre ve mazot desteğiyle ilgili yüzleri güldüren müjdeyi verdi. Mazot desteği yüzde 188 yani 3 kata varan oranda artırıldı. İşte ayrıntılar ve Bakan Kirişci'nin o tarımsal desteklerle ilgili o açıklaması...

Avrupa’da gübre kalmadı! Birçok gübre üretim tesisi kapısına kilit taktı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatlarının hızla yükselmesi sebebiyle gübre üretim tesislerinin büyük kısmı faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Üretim tesislerinin kapanması gübre kıtlığına yol açabileceği düşünülüyor.

Mazot gübre desteği ne zaman, hangi gün ödenecek? 2022 Mazot gübre desteği ne kadar?

Mazot gübre desteği çiftçilerin gündemini oluşturuyor. Mazot gübre desteğinin ne zaman ödeneceği merakla bekleniyor. İşte detaylar!

Çiftçiler bu yıl gübreye kaç lira ödeyecek? 1 dekar buğdayın maliyeti ne kadar? 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, hububatta 2022 senesi için mazot ve gübre desteğinin artırıldığına dikkat çekti. Peki artırılan mazot ve gübre desteği çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltacak mı? İşte mazot ve gübre desteğine ilişkin detaylar...

Önümüzdeki yıl dünyanın gıdası tükenebilir! Gübre fiyatları kaç TL? 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

BM Genel Sekreteri Guterres, gübre pazarının istikrara kavuşturulmaması durumunda, gelecek sene dünyanın gıdasının tükeneceğine ilişkin uyarıda bulundu. Peki son dakika güncel gübre fiyatları kaç Türk Lirası oldu? Bugün hangi gübre kaç TL'den satılıyor? 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Çiftçilere müjde! Mazot ve gübre desteği 3 kat arttı! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gübre ve mazot desteğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mazot desteği 3 kat arttı. İşte ayrıntılar ve Bakan Kirişci'nin o açıklamaları...

Gıda krizinin ayak sesleri yükseliyor! Zaman daralıyor

Çekya Tarım Bakanı Zdenek Nekula, Avrupa'da yeterli miktarda tarım gübresi olmadığını ve bu durumun verimde belirgin düşüşe neden olabileceğini belirtti. Türkiye’de ise gübre fiyatları ise 2022’de gelen zamlarla rekor rakamları çıktı.

Yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 zamlandı! Gıda güvenliği için büyük risk

Dünya piyasasında gübre fiyatlarının yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 oranlarında zamlanmasının ardından S&P’den yapılan açıklamada, yaşanan fiyat artışının gıda güvenliği için büyük risk olduğu belirtildi. Yapılan uyarıda Rusya’ya bağımlılığın azaltılması gerektiği belirtildi.

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Gübre fiyatlarındaki son durum ne? Gübre fiyatlarına zam mı geldi? İşte gübre fiyatları!

Gübre fiyatlarındaki son durum ne? Gübre fiyatlarına zam mı geldi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte haberin detayları!

Arpa fiyatları yükseldi, tohumunu toprağa eken çiftçi tek bir ürün bile alamadı

Arpa fiyatlarının yükselmesiyle birlikte çiftçiler de arpa hasatlarını yapmaya başladı. Ancak Kayseri'deki çiftçiler, aldıkları tohumun bozuk çıkması nedeniyle tarlalarından hiçbir şekilde verim alamadılar.

Hedef çiftçilerin gelirini artırmak! Toprakla buluşmuştu, hasadı havalara uçurdu

Hatay'da çiftçilerin ürün çeşitliliğiyle gelirini artırması amacıyla hazırlanan "Çayır, Mera Yem Bitkilerini Geliştirme Projesi"nde çok güzel sonuçlar elde edildi.

Çiftçinin baş tacı olacak tohum! Suya ihtiyaç duymuyor, kuraklıkta bana mısın demiyor! Gübre ve ilaç derdi yok

Anadolu'da bir dönem kullanılan ancak son dönemde azalan susuzluğa dayanıklı olarak geliştirilen "Cemre" ve "Efe" adlı yerli tohumların deneme ekimleri başarıyla sonuçlandı. BU tohumlar ketende sussuzluğa dayanıklı olması nedeniyle öne çıkıyor.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il yattı mı? 2023 Mart mazot gübre desteğini hemen kontrol edin!

Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit verileceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il yattı mı? 2023 Mart mazot gübre desteğini hemen kontrol edin!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot gübre desteğinin nakit olarak ödeneceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği 2023 hesaplara yattı mı? Hemen il il bakın! 

Milyonlarca çiftçi "Mazot ve gübre desteği yattı mı, ödendi mi?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği 2023 hesaplara yattı mı? Hemen il il bakın! 

Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği hesaplara yatıyor! Hemen kontrol edin! e-Devlet mazot gübre desteği sorgulama...

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödemelerini merak ediyor. Mazot gübre desteği hesaplara yatıyor! Hemen kontrol edin! e-Devlet mazot gübre desteği sorgulama...

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma desteklerine ilişkin açıklama yapıldı. Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Çiftçilere resmen Şubat 2023 müjdesi! Mazot gübre desteği bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu yeni tarihe bakın!

Çiftçilere resmen Şubat 2023 müjdesi... Mazot gübre desteği bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu yeni tarihe bakın...

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

2023 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şubat ayı mazot gübre desteği yattı mı 2023?

Mazot gübre desteğinin yatıp yatmadığı merakla sorgulanıyor. Bu konuda Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

2023 Şubat ayı mazot gübre desteği! 2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğinin ne zaman ödeneceği çiftçiler tarafından merakla sorgulanıyor. İşte 2023 mazot gübre desteğine dair detaylar!

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gübre firmalarından peş peşe indirim haberleri geliyor. Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

gübre Haberi

gübre

Mazot gübre desteği ödemeleri için geri sayım başladı. Çiftçi kayıt sistemine dahil olan çiftçilere sağlanan mazot ve gübre desteği ödemeleri 6 ay öne çekildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci mazot ve gübre desteği ödeme takvimi ile ilgili açıklamalar yaptı.  

Milyonlarca çiftçi mazot gübre desteği ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, 2022 yılı mazot gübre desteği ile ilgili açıklamalar yaptı. Bakan Kirişci, mazot ve gübre desteğinin Mart 2023'e bırakılmayacağına dikkat çekti.

Peki mazot gübre desteği ne zaman verilecek? Mazot ve gübre desteği ne kadar? Mazot gübre desteği ödemeleri ne zaman? İşte 2022 mazot ve gübre desteği...

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, 2022 yılı mazot gübre desteği kapsamında...