05 / 05 / 2024

Güher Türker özgeçmişi

Güher Türker özgeçmişi

Güher Türker, Eylül 2011’den itibaren Nur Mimarlık firmasının ortağıdır. Mimar Güher Türker, daha önce Kaya Grubu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürlüğü yaptı. Peki Güher Türker kimdir? İşte biyografisi

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Volvo XC60'da Nisan fırsatı! Zam gelmedi, fiyatı aynı kaldı! İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı

Volvo Nisan ayında tek bir modeline zam yaparken diğer tüm araçların fiyatları aynı kaldı. Nisan ayını Mart ayı fiyatlarıyla karşılayan Volvo XC60'ın da liste fiyatı değişmedi. İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı...

Elektrikli araç mı hesaplı, dizel mi? İşte yanıtı

Yerli elektrikli otomobil Togg'un satışa sunulması, Tesla'nın Türkiye'ye geleceğini açıklaması ve diğer markaların da yeni elektrikli modellerini Türkiye'ye getirmek için gün sayması, tüketicinin karşısına hiç olmadığı kadar çok alternatif yaratıyor. Peki dizel araçlar mı hesaplı yoksa elektrikli ar

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Son dakika! EYT sonunda yasalaştı! 5 bin prim günü önerisi kabul edildi mi? İşte detaylar...

EYT’ye ilişkin düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasası ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

TÜİK açıkladı! İşte tarım işçilerinin günlük ücretleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  Tarımsal işletmelerde mevsimlik işçilerin ortalama günlük ücretlerini açıkladı

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Sorusuna net yanıt! İslam Memiş rekor seviyeyi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları son zamanlarda yükselişe geçerek yatırımcılarını heyecanlandırdı. Yatırımcılar ise, Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor seviyeyi açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi!

Gümüş fiyatları bugün yüzde 0,19 düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak ederken net yanıt yanıt İslam Memiş'ten geldi.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 

Gümüş fiyatları yıl başından bu yana kötü yılını geçiriyor. Gümüş fiyatları için bundan sonraki seyrinin nasıl olabileceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Güher Türker özgeçmişi Haberi

Güher Türker özgeçmişi

Güher Türker kimdir?


Güher Türker, 1986 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’ni dereceyle bitirerek, 1986 yılında Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde (GOSB) Mimar olarak göreve başladı. 


Türker, 1986-2004 yıllarında Yapı Grubu yöneticisi ve Genel Direktör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1997-2000 yıllarında Gebze Ticaret Odası Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri’nin teknik danışmanlığını yönetti. 2004-2007 yıllarında GOSB Genişleme Bölgesi ve GOSB III. Bölgeden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. Güher Türker, GOSB’da genel müdürlük yaptığı 2007 -2009 döneminde ise çok sayıda ekonomik ve sosyal boyutlu projeyi hayata geçirdi.


Güher Türker, Nisan 2010 – Ağustos 2011 arasında Kaya Grubu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.


Mimar Güher Türker, Eylül 2011’den bugüne Nur Mimarlık İnşaat Ltd.Şti.’nde ortak olarak çalışmalarına devam etmektedir.


Güher Türker ve Nur Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Kurbağalıdere Cad....