05 / 05 / 2024

Gül Güler ev tekstil ürünleri

Gül Güler ev tekstil ürünleri

Gül Güler markası ile ev tekstili imalatı yapan Goncagül Ev Tekstili'nin ürünleri yurtiçinde 13, yurtdışında ise üç satış noktası ile müşterilerine ulaşma imkanı yakalıyor.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Restorasyon nedir? Restorasyon süreci nasıl işler?

Aslını bozmadan onarmak anlamına gelen restorasyon, günlük hayatta en çok, yapıların onarımında kullanılmaktadır. Ancak bu yapılar özel olduğu için tarihi ve mimari değeri yüksek alanları içermektedir. Peki tarihi eserlerin restorasyonu ne anlama gelir ve restorasyon süreci nasıl işler?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Hem sağlam, hem de uygun fiyatlı bir ev sahibi olmak istemez misiniz? 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Hafif çelik yapılar, mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

Gül Güler ev tekstil ürünleri Haberi

Gül Güler ev tekstil ürünleri

Firma, önümüzdeki dönemde bu sayıyı artırmayı hedefliyor. Global bir marka olma hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Goncagül Ev Tekstili sahibi Gül Güler, "Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan mağazalarımızın yanında Ukrayna. Rusya ve İtalya'da da satış noktalarımız bulunuyor. Ayrıca İstanbul-Nişantaşı mağazasından 18 ülkeden müşteriye ulaşıyoruz. Karşımıza daha hızlı büyüme fırsatları çıkmasına karşın yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemeyi tercih ediyoruz" dedi



Üretimin ilk gününden beri kalite, satış yeri, fiyat ve fason üretim yapmamak konusunda persipli davranaka, bu konularda taviz vermediklerinin altını çizen Gül Güler, “Yıllık büyüme hızımızı yüzde 10’un üstüne çıkarmadık. Yavaş fakat sağlam adımlarla bugünlere geldik. 20 yılda Türkiye’de 13, yurt dışında üç satış noktasına ulaştık. Mağazalarımızda Avrupa ülkelerinden ithal ettiğimiz aksesuarları da satışa sunuyoruz” diye konuştu. Her yıl yurt içi ve dışından...