26 / 05 / 2024

Gülbek Taştan

Gülbek Taştan

Astaş Proje Mimarlık Restorasyon Sanayi Limited Şirketi, Gülbek Taştan, Yasemin Örs ve Mine Taştan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş; evine, iş yerine veya başka bir yere su sebili almak isteyenlere özel su sebili fiyatlarında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili fiyatı resmen dibi gördü.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tan Urla konut fiyatları güncellendi! Tan Urla konutları ne kadar?  

İzmir Urla'da inşa edilen ve Tanyer Yapı imzası taşıyan Tan Urla konutlarının fiyatı güncellendi. Peki, Tan Urla konutları ne kadar, kaç TL? İşte Mayıs ayı güncel fiyat listesi...

Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL! Üzülmemek için elinizi çabuk tutun!

Koçtaş büyük bir kampanyayı daha duyurdu! Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL veriliyor. Yapı Kredi World'e özel 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinize 200 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Elinde dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş ''akıllıca değil'' diyerek uyardı! Başınızı taştan taşa vuracaksınız!

Piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlar ve dolar yatırımı yapanlara ''akıllıca değil'' diyerek uyarıda bulundu. Başınızı taştan taşa vuracaksınız! İşte İslam Memiş dolar yorumu...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli yapıldı!

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gülbek Taştan Haberi

Gülbek Taştan

Astaş Proje Mimarlık Restorasyon Sanayi Limited Şirketi, Gülbek Taştan, Yasemin Örs ve Mine Taştan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Astaş Proje Mimarlık Restorasyon Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...