02 / 05 / 2024

Gülben Ergen bodrum ev

Gülben Ergen bodrum ev

Gülben Ergen, Bodrum'dan vazgeçemiyor. Yıllardır her yaz Gündoğan'daki yazlığına giden sanatçı, paparazzilerden köşe bucak kaçarak tatil yapmaya çalışıyordu. Adresinin herkes tarafından bilinmesinden sıkılan Ergen, çareyi ev değiştirmekte buldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Koronavirüsle Bodrum'da konut satışları patladı!

40 yıldır popülerdi, salgınla birlikte daha da gözde oldu. Bodrum'un en büyük 10 emlakçısından en çok ilgi gören, bölge, mahalle ve siteleri öğrendik. İşte, Bodrum'un prim yapan ve önümüzdeki yıllarda daha da öne çıkacak bölgelerinin emlak haritası...

Gülşen Bodrum'dan 7 milyon TL'ye ev aldı!

Bodrum'da aradığı evi sonunda bulan şarkıcı Gülşen, bu ev için 7 milyon TL'yi gözden çıkardı...

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülben Bingöl tarafından kuruldu. 

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Gülben Ergen bodrum ev Haberi

Gülben Ergen bodrum ev


Gülben Ergen, Bodrum'dan vazgeçemiyor. Yıllardır her yaz Gündoğan'daki yazlığına giden sanatçı, paparazzilerden köşe bucak kaçarak tatil yapmaya çalışıyordu. Adresinin herkes tarafından bilinmesinden sıkılan Ergen, çareyi ev değiştirmekte buldu.


AYNI MUHİT

Ergen'in aradığı tüm kriterlere sahip ev, yine Gündoğan'da çıktı. Royal Residence'tan villa alan Ergen, 1 milyon 600 bin dolar ödedi. Şarkıcı, üç oğlu ve sevgilisi Erhan Çelik'le bu yazı gözlerden uzak bir şekilde yeni villasında...