20 / 05 / 2024

gülben ergen tekirdağ

gülben ergen tekirdağ

Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleşen protokolle başlatılan ''Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 16. anaokulu Tekirdağ’da Saray ilçesinin Büyükyoncalı Köyü'nde 5 Ekim 2013 Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı...

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Hayrabolu-Tekirdağ yolu inşaatı TBMM gündeminde!

Hayrabolu-Tekirdağ yolunda 2005-2019 yılları arasında meydana gelen kazalara ve yolun tamamlanma tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

gülben ergen tekirdağ Haberi

gülben ergen tekirdağ

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu "Çocuklar Gülsün Diye Derneği" ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Daha önce İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars ve Trabzon’un iki ayrı ilçesinde anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 16. anaokulunu Tekirdağ'ın Saray İlçesi’ndeki Büyükyoncalı Köyü'nde açtı. İnşaat yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye – Zehra Musaoğlu Anaokulu", 5 Ekim 2013 Cumartesi günü yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı.


Yeni eğitim öğretim dönemine yetişmesi için çok kısa bir sürede inşası tamamlanan anaokulunun açılışı; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, Dernek Başkanı Gülben Ergen ve Başkan Yardımcısı Elvan Oktar’ın katılımıyla yapıldı.  


Açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan okul, 100 öğrenciye...