01 / 05 / 2024

gülcen ergen konya akşehir okul açılışı

gülcen ergen konya akşehir okul açılışı

Gülben Ergen Akşehir'de Okul Açtı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 27. anaokulu Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Konya Çumra'ya millet bahçesi müjdesi!

Konyalı vatandaşların yüzünü güldüren Konya Çumra Millet Bahçesi projesinin halesi 13 Eylül 2021 tarihinde yapılacak.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Gülcen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülcen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özsoy tarafından kuruldu.

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Demet Akalın: Sultan Baba Türbesi'nden dilediğim evi aldım!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülben Ergen'in bu haftaki konuğu Demet Akalın'dı. Akalın müzik sektöründen özel hayatına kadar merak edilen her şeyi anlattı...

Görgülü Grup, Antalya'ya yatırım yapıyor!

Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, Konya'dan sonra Antalya'da da tercih edilen marka olduklarını belirtti.

Gülben Ergen'den anaokulu inşaatı için 350 bin TL!

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin 37’nci anakoulu Eskişehir'de inşa ediliyor. Gülben Ergen'in okul inşaatı için cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

gülcen ergen konya akşehir okul açılışı Haberi

gülcen ergen konya akşehir okul açılışı

Gülben Ergen Akşehir'de Okul Açtı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 27. anaokulu Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen törenle açıldı. 


Hayırsever bir ailenin yaptırdığı 'Çocuklar Gülsün Diye Necla Adanur Anaokulu'nun açılış törenine Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Vali Yardımcısı Erol Özkan, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Garnizon Komutanı Albay Erdal  Canol, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı sanatçı Gülben Ergen, okulun yapımını üstlenen Necla Adanur, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören alanına gelen sanatçı Gülben Ergen'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken yapılan anaokuluna geçen Ergen, çocuklarla sohbet edip onlarla fotoğraf çektirdi. 


Okul bahçesindeki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Saygı duruşu boyunca...