04 / 05 / 2024

Gülen Yüz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Gülen Yüz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Gülen Yüz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çağla Öcal ve Murat Öcal ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ev sahipleri dikkat! Ev sahiplerinin yüzünü güldürecek beklenen haber geldi mi?

Ev sahiplerinin yüzünü güldürecek o haberin sonunda geldi kaydedildi. Buna göre, rakamlar sil baştan değişecek. Sene içerisinde kira gelirinden elde ettiğiniz miktar o rakamın altında ise ödemelerden muaf olabileceksiniz. 

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Konut sitesindeki aidatlara yüz yüzün üzerinde zam yapıldı, çıkan kavgaya polis müdahale etti!

Başkent Ankara'da aidat ücretine yüzde yüzün üzerinde zam gelmesine tepki veren site sakinleri ile yönetici arasında çıkan tartışmaya polis müdahale etti...

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Bakan Işıkhan'dan zam sinyali: Emeklilerin yüzünü güldüreceğiz...

Milyonlarca emekli Ocak 2024 zammını heyecanla bekliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güven Yıldız ve Resul Katıksız ortaklığında kuruldu.

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Gülen Yüz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gülen Yüz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Gülen Yüz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Çağla Öcal ve Murat Öcal ortaklığında kuruldu.


Gülen Yüz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Gülen Yüz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres;Feriköy Mh.Zarafet Sk.N.3 C...