15 / 05 / 2024

gülensu Tek Yürek Parkı açılış

gülensu Tek Yürek Parkı açılış

MALTEPE Gülensu Mahallesi'ne yapılan Gülensu Spor Tesisi, Tek Yürek Parkı ve Minibüs Son Durak'ın toplu açılışı Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin tarafından yapıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hemen bakın...

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

Altın resmen yerle yeksan oldu! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi! Hemen bakın!

Altın resmen yerle yeksan oldu... Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

'Türkiye Tek Yürek'te bağış rekoru kırıldı!  115 milyar 146 milyon 528 bin TL

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm televizyon kanalları ortak yayında düzenlenen yardım kampanyası için bir araya geldi.

Gülsuyu ve Gülensu sakinlerinin kentsel dönüşüm isyanı!

İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri uzun yıllardır mahallerinin yeniden inşa edilmesini bekliyor. Mahalle halkı, uzun süredir  bölgede gerginlik yaratan kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerini sıraladı.

Rize Güneyce'de yüksek katlı binalar korku saçıyor!

Rize’nin Güneyce Köyü sakinleri heyelan riskiyle karşı karşıya kaldı. Dik yamaçlara yüksek binalar inşa edildi. 

Maltepe Gülsuyu-Gülensu imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Maltepe İlçesi, Gülsuyu - Gülensu Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı.

Şehirevleri Yapı Emlak İnşaat Malzemeleri Gıda Bina Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirevleri Yapı Emlak İnşaat Malzemeleri Gıda Bina Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bilgili tarafından kuruldu.

Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı!

Maltepe İlçesi, Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 16 Şubat 2018 tasdik tarihli plan askıda...

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak!

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma, 154 kV Gözebaşı Trafo Merkezi Projesi kapsamında yapılacak...

gülensu Tek Yürek Parkı açılış Haberi

gülensu Tek Yürek Parkı açılış

MALTEPE Gülensu Mahallesi'ne yapılan Gülensu Spor Tesisi, Tek Yürek Parkı ve Minibüs Son Durak'ın toplu açılışı Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin tarafından yapıldı. Başkan Zengin, ilçe sakinlerine yapılan yatırımlarla ve imar planıyla ilgili bilgi verdi: "Altı kilometre çelik bariyer, yüz yirmi merpen, aile sağlığı merkezi, açtığımız sokaklar ve parklardan sonra Gülensu'da güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Yapılan toplantılarda mahalle halkına en çok yarar sağlayacak şekilde bir plan belirledik. Planları bir an önce yapalım, tapuları verelim, sonra da nasıl güzelleştiririz onu konuşalım" dedi. 


Habertürk...