04 / 05 / 2024

Gülenyüz Plastik nerede

Gülenyüz Plastik nerede

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar?

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde satışlar devam ediyor. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar? İşte Özak Göktürk 2 projesi ile ilgili detaylar...

Özak Göktürk 2 nerede? Kapınızı ormana açın!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla tanıtılan Özak Göktürk 2 nerede? İşte lansman fırsatlı projenin detayları...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gül tarafından kuruldu.

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 175 daireden oluşuyor. Peki Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

İzmir Teras Gökyüzü nerede?

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 91 adet daireden meydana geliyor. Proje Uzunyayla Group imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Teras Gökyüzü nerede?

TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları kura çekilişi kapsamında 78 adet konut satışa sunuluyor. Projede aylık 313,44 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

Gündüz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gündüz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Atacan Çebi Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Gazi Umur Paşa Caddesi'nde açıldı.

Günyüzü Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tarık Ablak tarafından 400 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Revoist Güneşli Residence nerede?

Bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Revoist Güneşli Akın İnşaat Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Revoist güneşli Residence nerede?

Gülenyüz Plastik nerede Haberi

Gülenyüz Plastik nerede



Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.



Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti Konusu:

Plastik Hammadde a. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. b. Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. c. Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak. d. Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama sistemleri, oluklar,dirsekler, vidalar, plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatte kullanılan plastik eşyaların imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak. e. İnşaat...