12 / 05 / 2024

Gülşah inşaat şirketi

Gülşah inşaat şirketi

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2023! İnşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İnşaat maliyetleri ne kadar 2023?

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan  inşaat metrekare maliyet bedelleri, 2023 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyetleri nasıl hesaplanıyor? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2023... 

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Gülşah inşaat şirketi Haberi

Gülşah inşaat şirketi

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.  


2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Yurtiçi ve yurtdışında,  otomotiv sektörü başta olmak üzere her türlü sanayi siteleri, fuar alanları , tanıtım merkezleri kurmak, işletmek, almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek.  b)Yürürlükteki kanun ve yönetmelikler ile imar planlarına uygun olarak her türlü inşaat taahhüt işlerini yapmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak,  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı her türlü binalar yapmak, Her türlü inşaat plan ve projelerini yapmak.  c)İnşaat malzemeleri ticareti yapmak . d)Resmi ve Özel...