10 / 05 / 2024

Gültekin Ayantaş özgeçmiş

Gültekin Ayantaş özgeçmiş

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş kimdir? Gültekin Ayantaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gültekin Ayantaş, ne zamandan beri Akyurt Belediye Başkanı olarak hizmet veriyor?

Konut fiyatları düşer mi? Cam balkon fiyatları 4 yılda 30 kat arttı!

Konut satışları ve fiyatlarındaki düşüş sürerken, kiralık konutlarda fiyatlar artamaya devam ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin ise cam balkon fiyatlarındaki artışı göstererek, konut fiyatlarıyla ilgili tespitini açıkladı.

Kiracılar dikkat! Resmen açıklandı: Oturduğu evi satılan kiracıların kira sözleşmesi sona erer mi?

Son günlerde en merak edilen konulardan biri, oturduğu evi satılan kiracının tahliye edilip edilemeyeceği oldu. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Rezerv alan yasası nasıl uygulanacak? Eviniz habersiz yıkılabilir mi? Tek tek açıklandı!

İstanbul Şahintepe Mahallesi’nde yaşayanlar "Rezerv alan yasası ne getiriyor; Şahintepe halkı ne yapmalı?" konulu panelde bir araya ve "Parseliniz bir gün Hazineye devredilebilir mi? Eviniz habersiz yıkılabilir mi?" sorularının yanıtları konuşuldu. Peki rezerv alan yasası neleri getirecek?

Zeytinlik vasıflı araziye ev yapılabilir mi, nasıl?

Arsa ve arazi yatırımları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden zeytinlik vasıflı araziye ev yapılıp yapılamayacağını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Bina güçlendirmelerine talep arttı: Ev boşaltılmadan güçlendirme yapılabilir mi? 

Uzmanlar, ülke genelinde konut kiralarında yaşanan artış sebebiyle depremlerin ardından güçlendirmelere talebin arttığına dikkat çekti. Peki ev boşaltılmadan güçlendirme yapılabilir mi? 

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 190 bin 736 sandıkta binlerce lişi görev almıştı. Peki Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Gümüş düşecek mi? Gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Son zamanlarda tercih edilmeye başlanan gümüş fiyatlarının artıp artmayacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki, gümüş bugün ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Gültekin Ayantaş özgeçmiş Haberi

Gültekin Ayantaş özgeçmiş

Gültekin Ayantaş kimdir?

Gültekin Ayantaş, 1964 yılında Ankara Akyurt’ta doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Akyurt’ta Lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 


Yüksek öğrenimine Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Bölümünde devam edip 1987 yılında mezun oldu. 


1989 yılında öğretmenlik görevine başladı. Ülkemizin çeşitli yörelerinde idareci öğretmen olarak görev yaptı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalışırken 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye başkanlığına aday oldu ve Belediye Başkanı seçildi. 


29 Mart 2009 yerel seçimlerinde tekrar aday olarak ikinci kez bu göreve seçildi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde üçüncü kez Akyurt Belediye Başkanı seçilmiştir. Evli ve iki çocuk...