02 / 05 / 2024

gültepe çinçin

gültepe çinçin

Başbakanlık Topluk Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), halk arasında "Çinçin" olarak bilinen Gültepe’de, yoğun talep üzerine kurayla satışa çıkardığı konutlar büyük ilgi gördü...

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Serdar Göktekin: İnşaatta yalınlığı benimsedik!

Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, sektörde her yeni projede yalın düşünceyi yeniden kurmak zorunluluğu olduğunu söyleyerek, “Bize göre inşaatta yalını çözmek ve hakkıyla uygulamak demek yalında zirve demek” dedi.

Golyat kurbağası yavruları için gölet inşa ediyor!

Bir dergide yayınlanan çalışma ile Golyat kurbağasının, yavrularını korumak için taş taşıyarak gölet inşa ettiği ortaya çıktı. 

Gültepe'nin yeni imar planları beklemede!

Konak’ın yapılaşma sorunu en fazla olan semtlerinden Gültepe için hazırlanan yeni imar planları ‘eksiklikler’ nedeniyle beklemeye alındı.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Gökşin Durusoy: Start up’lara yatırım yapacağız!

Akiş GYO Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, yaptığı açıklamada, perakende alanındaki start up’lara yatırım yapmayı amaçladıklarını söyledi.

Gültepe planlarına onay çıkmadı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Konak Belediyesi'nin Gültepe bölgesi için hazırladığı imar planlarına, İZSU'nun önerilerine yer verilmediği nedeniyle onay vermedi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Yüksek Mimar Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Ebru Gündeş'in yalı davasında son durum!

Kanlıca'da yer alan yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Ara Güler'in vefatı sonrasında görüntülenen evi!

Usta foto muhabiri Ara Güler, tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Ara Güler'in vefatı sonrasında evi görüntülendi. İşte Ara Güler'in evi... 

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

gültepe çinçin Haberi

gültepe çinçin

Geçmişte asayiş olaylarıyla sık sık gündeme gelen Altındağ ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi’nde, TOKİ ve Altındağ Belediyesi işbirliğiyle uygulanan kentsel dönüşüm mahallenin imajını değiştirdi. 2006'da başlanan kentsel dönüşüm projesiyle bölge başkente yakışmayan, dayanıksız ve çirkin yapılardan temizlendi. Yerlerine depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edildi.


-Kurayla satışa sunuldu-


TOKİ'nin inşa ettiği konutlarına gösterilen yoğun talep, satış yöntemini de etkiledi. TOKİ, yoğun ilgi üzerine konutları kurayla satışa sundu. Altındağ-Gültepe 4. etapta satışa çıkarılan 546 konutun başvuruları 14 Haziran’da sona erdi. Gültepe konutlarından satın alabilmek amacıyla 833 kişi başvuruda bulundu. Konutların hak sahipleri, Altındağ’daki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 22 Haziran'da düzenlenecek kura çekilişiyle belirlenecek.  


-Üç farklı ödememe seçeneği bulunuyor-


Satışa sunulan konutların 182'si 98 metrekare büyüklüğünde 2 artı 1, 364'ü de 124 metrekare büyüklüğünde 3 artı...