22 / 07 / 2024

gümüş fiyatı gram 20 mayıs 2022

gümüş fiyatı gram 20 mayıs 2022

20 Mayıs 2022 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bu hafta içerisinde hızla yükselmeye başlarken gümüş fiyatları da altından geri kalmadı. şu dakikalarda gümüş hızla yükseliyor Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte 20 Mayıs 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş, yılın ilk yarısının en çok kazandıranı oldu! Hemen sepetinize gümüş ekleyin!

Gümüş, 2024 yılının ilk yarısında en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Gümüşe yatırım yapanlar yılık ilk yarısında en kazançlı çıkanlar olarak kaydedildi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüşün gramı kaç lira? 5 Temmuz gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş altının yerini mi alacak? Gümüş fiyatları bu sene yüzde 45 yükseldi!

2024'ün başından itibaren gram altın yatırımcısına yaklaşık yüzde 25 getiri sunarken, gram gümüş fiyatında ise yüzde 45'lik artış görüldüğü kaydedildi. 

İslam Memiş'ten hem gram altın hem de gümüş için 'ons' alarmı! Bugün saat 14:00'ten sonra...

Finans analisti İslam Memiş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) merakla beklenen faiz kararı öncesi ve sonrasına ilişkin beklentilerini duyurdu. İslam Memiş açıklamasında gram altın ve gram gümüşteki düşüşlere dikkat çekti ve yatırımcıları da uyardı.

Gümüş yüzde 28 artışla altını solladı! Gümüş yatırımcıları köşeyi döndü! 11 yılın en yüksek seviyesinde!

Gümüşün ons fiyatı 2013 yılından bu yana ilk kez 30 doları aşarak en yüksek seviyeye ulaştı. Gümüş fiyatlarındaki yükseliş sosyal medyayı sallarken, milyonlarca kişi gümüşün gram fiyatının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Gümüş fiyatı 11 yılın zirvesinde ve 30 doları aştı!

Gümüşün ons fiyatı bugün yüzde 2,4 oranında artış ile birlikte 30 doları aşarak 11 senenin zirvesini görmüş oldu. Buna göre, altının ons fiyatı da bugün yüzde 1'lik artış ile 2 bin 405 dolara kadar gelmiş oldu.

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Volvo S60'a Kasım'da zam yok! İşte Volvo S60 güncel fiyat listesi...

Volvo'nun kasım ayı fiyatları açıklandı. Kasım 2023 için Volvo S60'un fiyatı ne kadar? İşte Volvo S60'un güncel fiyat listesi...

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüşün gram fiyatı 21 lira seviyesine yükseldi. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden gümüş için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum'' diyerek rakam verdi.

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

gümüş fiyatı gram 20 mayıs 2022 Haberi

gümüş fiyatı gram 20 mayıs 2022

Altın fiyatlarının yükselmesi ile gümüş fiyatları da atağa geçti. Altındaki yükseliş hızla devam ederken gümüş de altın ile birlikte hızla yükseliyor.

Altının gramı bugün 960 lira seviyelerine yükselirken gümüşün ons fiyatı da yüzde 2,85 artışla 22,04 dolar oldu. Gümüşün gram fiyatı geçtiğimiz hafta 10 lira seviyelerine düşerken bu hafta yükselişe geçti. Peki gümüşün gram fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte gümüş fiyatlarında son durum...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM 20 MAYIS 2022

Gümüşün gram alış fiyatı dün 10,96 lira, satış fiyatı ise 11,45 lira seviyesinde güne başladı. Gümüşün gram fiyatı 19 Mayıs 2022, kapanışta alış fiyatı 11,12 lira, satış fiyatı 11,60 lira seviyesine yükseldi. 

Gümüşün gram fiyatı 20 Mayıs 2022 günü gram alış fiyatı 11,26 TL, satış fiyatı ise 11,74 TL seviyesine yükseldi.