02 / 05 / 2024

Gümüşdere Kilisesi sarıyer

Gümüşdere Kilisesi sarıyer

İstanbul Sarıyer’de bulunan Gümüşdere Kilisesi’nin her tarafı defineciler tarafından delik deşik oldu. Yıkılmak üzere olan eski yapı tehlike de arz ediyor.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Sarıyer Ayazağa 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 1 ada, 139 parselin güneyinde kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten  gümüş için haziran uyarısı geldi! Yer yerinden oynayacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş Haziran ayını işaret ederek gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yer yerinden oynayacak.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Gümüş fiyatları resmen dibe vurdu! Yer yerinden oynadı! Bakmayan bin pişman olacak! Son dakika gümüş fiyatları

Haftanın ilk işlem gününde gümüş fiyatları resmen dibe vurdu. Gümüşte yer yerinden oynadı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bakmayan bin pişman olacak! Son dakika gümüş fiyatları.

Gümüşte fırtına öncesi sessizlik! Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak! Gümüş fiyatları 6 Şubat 2023

Analistler  Çin ekonomisinin yeniden açılmasıyla, gümüşün altına göre daha iyi performans sağlayacağın öngörüyor. Gümüşte fırtına öncesi sessizlik! Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak! Gümüş fiyatları 6 Şubat 2023.

İETT Sarıyer'de 18 gayrimenkul satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Sarıyer Mirgün Mahallesi'ndeki 18 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatı milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? sorusunu yanıtlayan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 27 lira olacağını söyleyerek tarih verdi. O tarihte yer yerinden oyanayacak! Hemen bakın!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Gümüşdere Kilisesi sarıyer Haberi

Gümüşdere Kilisesi sarıyer

İstanbul Sarıyer’de bulunan Gümüşdere Kilisesi’nin her tarafı defineciler tarafından harabeye döndü.

Milliyet Gazetesi'nden Cihat Aslan'ın haberine göre; şu anda depo olarak kullanılan kilisenin olduğu Gümüşdere Mahallesi’nin Muhtarı Günay Yazıcı, “Kilisenin içi boş olmasına rağmen kazıyorlar” diye konuştu. 

İstanbul Sarıyer ilçesine bağlı Gümüşdere köyü, mübadele döneminde Rumların kaldığı köy olarak biliniyor. 2 bin nüfuslu köye  1923-24 mübadelesinden sonra Selanik’ten getirilen Müslüman Türkler yerleştirildi. O dönem Rumların kullandığı kilise, köyde Rum kalmadığı için bir süre cami olarak kullanıldı. Daha sonra kaderine terk edilen kilise, şu an harabe halde depo olarak kullanılıyor. Define avcıları ise, etrafında herhangi bir Hıristiyan mezarlığı kalmamasına rağmen kilisenin her tarafını delik deşik ediyor. Defineciler, kilisenin içinde 4-5 metre derinliğinde çukurlar kazanarak hazine ararken, yıkılmak üzere olan eski yapı tehlike...