14 / 05 / 2024

gümüşhane toplu açılış töreni

gümüşhane toplu açılış töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt ve Gümüşhane’yi ziyaret ederek toplu açılış törenlerine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'de yaklaşık 200 milyon lira tutarında 26 ayrı eser, hizmet ve yatırımın bugün resmi olarak hizmete alındığını kaydetti.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Gümüş fiyatları 2022 yılının başlarında 9,92 TL'den işlem görürken sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Altın ve Piyasa Uzamanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeye devam edeceği ve altından daha fazla kazandıracağı açıklandı.

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de de 357 konutluk yeni proje inşa edecek. Gümüşhane TOKİ projesinin ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Son dakika! Gümüş yolun sonuna geldi! Gümüşü olanlar kan ağlıyor!

Küresel piyasalarda resesyon endişesi değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları 20 yılın en düşük seviyelerini yaşıyor. Gümüş resmen yolun sonuna geldi. Gümüşü olanlar kan ağlıyor. Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

gümüşhane toplu açılış töreni Haberi

gümüşhane toplu açılış töreni

Gümüşhane Zafer Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'ye gelmeden önce Bayburt'ta toplu açılış töreninde halkla buluştuğunu anımsatarak, orada da ifade ettiği gibi 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oyu alacağı ilk 3 ili büyük bir merakla beklediğini, en yüksek oy sıralamasında Rize'nin birinci, yüzde 80 oy oranıyla Bayburt'un ikinci ve Gümüşhane'nin de yüzde 75 oy oranıyla üçüncü il olduğunu anlattı. Bütün Gümüşhanelilere verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Erdoğan, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinin Gümüşgöze beldesinin de beldeler arasında yüzde 97 oy oranıyla kendisine en yüksek oyu veren belde olduğunu ifade ederek, Gümüşgözelilere ayrıca teşekkür etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıl boyunca başbakanlığı görevinde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı görevinde de kendisine güvenenleri mahçup etmeden, gece gündüz koşturan bir Cumhurbaşkanı...