28 / 04 / 2024

Gümüşhanede 29 köyün içme suyu deposu güneş enerji sistemiyle donatıldı

Gümüşhanede 29 köyün içme suyu deposu güneş enerji sistemiyle donatıldı

Gümüşhane İl Özel İdaresi, il genelinde Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortaklaşa belirlediği 29 köyün içme suyu deposunu güneş enerjili tam otomatik klorlama sistemiyle donattı.

Gümüşhane'de 29 köyün içme suyu deposu güneş enerji sistemiyle donatıldı!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, il genelinde Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortaklaşa belirlediği 29 köyün içme suyu deposunu güneş enerjili tam otomatik klorlama sistemiyle donattı.

En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı: İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarım'a yaklaşık yüzde 50 ek zam tablosu...

Emekli maaş çalışmalarına ilişkin çalışmalar devam ediyor. Yeniden hesaplanan maaşlara göre, En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı. İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarımı kapsayan yaklaşık yüzde 50'lik zam tablosu...

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları 2023'e damgasını vuracak! Gümüş yatırımcıları kemerleriniz bağlayın!

Gümüş, altından sonra yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı arasında yer alıyor. Altın alamayan binlerce kişi gümüş yatırımı yaparken gümüş fiyatlarının da ne kadar olacağını araştırıyor. Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları bu seneye damgasını vuracak! Gümüş yatırımcı

Gümüş tozu dumana katacak! Tam tarih verildi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Güncel gümüş fiyatları 17 TL'ye kadar yükseldi. Geçtiğimiz yıl en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün ne kadar olacağı ver ne zaman yükseleceği belli oldu. Tam tarih verildi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor! İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor... İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı... Hemen bakın...

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bu detaylara bakın...

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Rakam verdi! Elinde gümüş olanlar herkes bu tarihi bir kenara yazsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak rakam verdi. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarih belli oldu. Elinde gümüş olanlar herkes bu tarihi bir kenara yazsın.

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Hemen bakın...

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 5 gün sonra açıklayacak. Geri sayım başladı. İşe euro böyle olacak. Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın.

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Gümüşhanede 29 köyün içme suyu deposu güneş enerji sistemiyle donatıldı Haberi

Gümüşhanede 29 köyün içme suyu deposu güneş enerji sistemiyle donatıldı

Köye yönelik hizmet çeşitliliğini her geçen gün artıran İl Özel İdaresi, 5302 sayılı kanunun kendisine verdiği görevleri hem günün şartlarına uygun şekilde gerçekleştiriyor, hem de bölge de ilk olabilecek hizmetleri birer birer faaliyete geçiriyor.

Bu bağlamda il genelinde Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından mutlaka klorlanması gerektiği belirlenen 29 köyün içme suyu deposu için çalışma başlatan İl Özel İdaresi, deneme süresinde başarılı sonuç elde ederse bundan sonra yapılacak tüm içme suyu depolarına ve son yıllarda yapılan yeni depolara aynı cihazdan taktırmaya devam edecek.

Kurumun Tarım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihalenin ardından başlatılan çalışmayla yüklenici firma cihazları kurmaya başlarken, firma 2 yıl boyunca teknik destek sağlayacak ve ayrıca muhtarlara ve Özel İdare teknik personeline eğitim verecek.

Merkez ilçede 6, Kelkit ilçesinde 6, Şiran ilçesinde 5,...