14 / 05 / 2024

Gümüşyazı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gümüşyazı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gümüşyazı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aydın Erdem imzasıyla kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

'Elinde dolar olan gümüş alsın' diyen İslam Memiş'ten sert uyarı: Son şans...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 28 TL seviyesine gelen dolar için yıl sonundaki beklentisini 24-25  TL olarak açıklayarak ''Elinde dolar olan gümüş alsın' diyerek yatırımcıları uyardı.

Dünyaca ünlü ekonomist resmen açıkladı! Gümüş alın! 

Dünyaca Ünlü Ekonomist Robert Kiyosaki ABD'nin iflasın eşiğinde olduğunu söyleyerek, gümüş alın diyerek yatırımcıları uyardı.

Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Uzman isim bastıra bastıra açıkladı!

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselen gümüş son günlerde düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu!

Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Gümüş bugün ne kadar?

Yükselişe geçen altından sonra gümüş fiyatlarının da yukarı seyri devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ne zaman yükseleceğini duyurdu. Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Peki, Gümüş bugün ne kadar?

İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen islam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek 

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek...

''Servet kazandılar'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımına yönelik yaptığı açıklamada ''bildiğin servet kazandılar'' diyerek yatırımcıları uyardı. Gümüş alın!

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en çok kazandıran gümüşün bu yılda yükselişine devam etmesi bekleniyor. Peki Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları.

Gümüşyazı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Gümüşyazı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede



Gümüşyazı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aydın Erdem imzasıyla kuruldu. 


Gümüşyazı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak   b) Şirket gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kendi hesabına gayrimenkuller, araziler ve arsalar satın almak, gerek kendi arsası gerekse başkalarının arsaları üzerine mesken, iş yeri, fabrika, depo, villa, otel, motel, tatil köyü, okul, dershane, hastane inşaatları yapmak, yaptığı bu inşaatları kullanmak, kiraya vermek, satmak ve bu mesken ve iş yerlerinin tadilat ve montaj işlerini, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak veya yaptırmak. c) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri; tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, göletler, lojmanlar, idare...