29 / 04 / 2024

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Güneş, Muhlis Aşçı tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de Küçükçekmece'de kuruldu.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

G And A İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G And A İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ghazı Taher Mousa Sha'Ath ve Ahmad Ghazı Tahır Shaath ortaklığında kuruldu.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Dağcan İnşaat'ın acı günü! Yasin Ilıkça vefat etti!

Dağcan İnşaat ve Ticaret A.Ş. çalışanı Yasin Ilıkça vefat etti. Dağcan İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

TGG İnşaat'ın acı günü! Gülsevin Gülcü vefat etti!

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bğlent Gülcü vefat etti. 

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Haberi

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Güneş, Muhlis Aşçı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu.


Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Seramik: Seramikten mamul her türlü küvetler, hidromasajlı küvetler, banyo kabinleri, duş kabinleri, pisuvarlar, klozetler, lavabolar, eviyeler ve yapı malzemeleri gibi bahsi geçen her türlü seramiğin toptan ve perakende alım satımı, imalatı ithalat ve ihracatı yapmak. Her türlü seramik malzemeleri alım satımı yapan firmalardan bayilik yapmak.  2- İnşaat: Yurt içinde ve yurt dışında mesken, işyeri, fabrika, konut, sosyal konut inşaatları yapmak, bunları gerçekleştirmek için arsa, tarla, bahçe ve eski bina almak, binayı yıktırmak, imar planını yaptırmak, parselasyon ve projesini yaparak üzerine inşaat yapmak, bir kısmını...