01 / 05 / 2024

Günay Erdoğan kentsel dönüşüm

Günay Erdoğan kentsel dönüşüm

CHP'den Bornova Belediye Başkan aday adayı mimar Günay Erdoğan projelerini Egeli Sabah'a anlattı. 2003-2004 yılları arasında CHP Bornova Kadın Kolları yönetiminde görev yapan Erdoğan, mimar olarak belediye ile iç içe çalıştığını ifade etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul'da hedefimiz yılda 350 bin konut inşa etmek...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümün önemini kaydederek, "Türkiye için tartışmasız bir beka meselesidir. Hepsinden önemlisi bu, siyaset, siyasi partiler üstü bir konudur" diye konuştu. İşte Erdoğan'ın açıklamaları ve haberin detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Asgari ücrette heyecanlı bekleyiş bitiyor! Gözler Erdoğan'ın açıklamasında...

Milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücrete ara zam bugün netleşiyor. Bugün ise taraflar arasında ortak noktada buluşulan rakam Erdoğan'a sunulacak. Erdoğan, burada yeni asgari ücreti kameralar karşısına geçerek duyuracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırarak ülkemizi depremlere karşı hazırlama çalışmalarını da kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

17 Ağustos Marmara Depremi yıldönümü vesilesiyle sosyal medyadan paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümde yapılan çalışmaları aktardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Çt Erdoğan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çt Erdoğan İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Erdoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Önceki gün Bayraklı'daki deprem konutlarının temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. 

Piyasalarda son durum: Gözler Erdoğan'ın açıklamasında!

Dolar/TL güne 7.30 seviyesinde başladı. Piyasada gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fitch'in Türkiye değerlendirmesinde olacak.

Günay Erdoğan kentsel dönüşüm Haberi

Günay Erdoğan kentsel dönüşüm

CHP'den Bornova Belediye Başkan aday adayı mimar Günay Erdoğan projelerini Egeli Sabah'a anlattı. 2003-2004 yılları arasında CHP Bornova Kadın Kolları yönetiminde görev yapan Erdoğan, mimar olarak belediye ile iç içe çalıştığını ifade etti. Erdoğan, "Birinci önceliğim Bornova'da kentsel dönüşüm. İkinci büyük projem İzmir Büyükşehir Belediyesi ile çöpten elektrik enerjisi üretmek istiyorum. Ayrıca Bornova Meydanı'nı ve İzmir'in Bornova girişini çok vasat buluyorum. Buraları yenilemek istiyorum. Bornova'ya Aqua Park yapmayı düşünüyorum" dedi. 20 yıldır Bornova'da mimar olarak çalıştığını söyleyen Günay Erdoğan, "Bornova Belediyesi ile iç içeyim. Nelerin yapılıp nelerin yapılmadığını çok iyi biliyorum. İnsanların bana getirdiği sorunları ve sıkıntıları iyi biliyorum. Kentsel dönüşüm birinci önceliğim olacak. Bornova kentsel dönüşümde rant getiren kesime değil de halka yapılmalı. Halkla birlikte çalışılması gerekiyor. Halk...