06 / 05 / 2024

Günel Zeynalova kuaför mü açtı

Günel Zeynalova kuaför mü açtı

Küçük yaşta ‘Azeri kızı Günel’ olarak üne kavuşan şarkıcı Günel Zeynalova iş hayatına atıldı. Ünlü şarkıcı tiler'de hem pizzacı hem de kuaför salonu açtı.

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi. Yatırımcılar hemen bakın!

Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara düzenli olarak destek ödemesi veriyor. Peki, Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

İslam Memiş gümüş için net rakamı açıkladı! Elinde gümüş olanlar hazır olun! O rakam geliyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar oalcağını açıkladı.Elinde gümüş olanlar hazır olun! O rakam geliyor!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşü takip ediyor. Gümüşün yükselip yükselmeyeceğini merak den yatırımcılar araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi! Çok değer kazanacak...

Johnson Kuaför Tipi Saç Kurutma makinelerinde Hepsi Burada'da avantajlar sizi bekliyor! İşte 25 Şubat fiyat listesi

Hepsi Burada yine kampanya dolu bir ayı müşterilerine sunuyor. Saç kurutma makinesi almak isteyenler Hepsi Burada'nın imkanlarını değerlendirebilir. Peki Johnson Kuaför Tipi Saç Kurutma makinesi fiyatı nedir?

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın, buharlı temizleme özelliği ile işinizi kolaylaştırır. Verimli ocak gözleri ile yemekleri daha hızlı pişirir. Peki, Beko gümüş fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı! 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı... 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları...

Günel Zeynalova kuaför mü açtı Haberi

Günel Zeynalova kuaför mü açtı

Küçük yaşta ‘Azeri kızı Günel' olarak üne kavuşan şarkıcı Günel Zeynalova iş hayatına atıldı. Etiler'de hem pizzacı hem de kuaför salonu açan şarkıcı, yeni işyerinde basın mensuplarına poz vererek “Hem patron hem de garsonum” dedi. Çalışanlarıyla birlikte mutfağa girip pizza hazırladığını ve paket hazırlamaktan gocunmadığını söyleyen Günel, şarkı söylemekten ve sahnelerden de vazgeçmeyeceğini belirtti.