06 / 05 / 2024

Güneş İnan kimdir

Güneş İnan kimdir

RIM Türkiye Cephe Sistemleri Test ve Simülasyon Müdürü İnan: "Yangın önemli bir unsur ama büyük çaplı testler çerçevesinde yapılması lazım. Ufak bir yüzeyde yaptığınız testler gerçekçi sonuçlar vermiyor"

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

İlkay Güneş kimdir? İlkay Güneş nereden mezun oldu?

İlkay Güneş ne iş yapıyor? İlkay Güneş hangi mesleği yapıyor? İlkay Güneş nereden mezundur? İşte detaylar!

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hayrettin Güngör kimdir?

AKP'nin Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör kimdir? Hayrettin Güngör, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Güniz Çelen kimdir?

CRE tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görülen Güniz Çelen kimdir? Güniz Çelen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İstanbul-Pekin arası 10 güne inecek!

İstanbul-Pekin arasını 2 aydan 10 güne inecek. Zaman tasarrufu sağlayan proje Mayıs'ta başlıyor. Türk TIR’larının engeller yüzünden iki haftada Almanya’ya ulaşamadığından yakınan iş dünyası, “Berlin uzaklaşırken Pekin yaklaşıyor” dedi

Olkan Güneş kimdir?

İş hayatına 1997 yılında müzayede şirketi Eskidji'de başlayan Olkan Güneş, bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? Olkan Güneş kimdir?

Güneş İnan kimdir Haberi

Güneş İnan kimdir

Mantolama sistemlerinin yangına dayanıklılığını ölçmek için büyük çaplı testler yapılması ve uygulamanın üreticinin tavsiye ettiği şekilde gerçekleştirilmesi gerektiği bildirildi. 


Dr. Robert Murjahn Enstitüsü (RIM) Türkiye Bilimsel Araştırma Merkezi Cephe Sistemleri Test ve Simülasyon Müdürü Güneş İnan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İngiltere ve Almanya'da  mantolama sistemlerinin büyük çaplı yangın testlerinin ardından piyasada kullanıldığını anlattı. 


Türkiye'deki standartların mantolama sistemlerinin yangın performansını değerlendirmek için yeterli olmadığını savunan İnan, şöyle konuştu:


"Bu aslında Avrupa ile ilgili bir sorun. Çünkü ülkemizdeki standartlar çoğu Avrupa ülkesi ile aynı. Tabi Avrupa'daki standartların eksik olması dolayısıyla ülkemizde de eksiklikler var. Avrupa da şu an bir geçiş sürecinde. Bir süre önce Kayseri'de bir fabrikada yaptığımız yangın testine benzer uygulamalar ülkelerin mevzuatlarına giriyor. Yangın önemli bir unsur ama büyük çaplı testler çerçevesinde...